KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Beğendiniz mi bilmiyorum ama bence güzel bi film.Özellikle yanarak geçen tren sahnesiçok hoştu.Şimdi de divx ini indiriyorum hehe[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=92855 http://forum.paticik.com/view.php?id=112486[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yeterli cevabı Penthesilea verdi galiba ama yinede söyliyiö bana o parayı verseler ben bile daha iyi bi film çıkartırdım.film tam bi fiyasko...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yeni üyelere aramanın gücünü öğretmek boynumuzun borcu..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evet güzel flim. Aldırma sen bunlara. içinden ne geliyorsa aç.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ...nasılsa biri "açıldı" diye cevap verir, topic kapatılır falan... :D [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Ağustos 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar