Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Nickiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk nicki sc ye ilk başladıımda kullanmıştım. The JackaL diye bi film vardı ordan eski The JackaL koyduk sonra uo ya sardık the lı nick mi olur dedim Dan Discotech yaptım. Şimdide Jusenas. (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Mesaj tarihi:
ilk nickim Gremlin di şu küçük yaratıklar vardı onlardan esinlenerek yapmıştım şu suya değince çoğalan ışıkdan korkan yaratıklar o gün bugündür nickim aynı...
Mesaj tarihi:
Devastator du arkadaştan çalmıştım 2 sene kullandım sonra aynı internet kafeye gidince değiştirmek zorunda kaldım ZeBeLLaH yaptım .. yine kullanırdım bu nicki aslında .. neysem sonra arkadaşla karizmatik nickname ararkene Delduwath buldum Shadow of death demekti elfce ama arkadaş onu almak istedi bende Heren Istiaron aldım order of wizards demekmiş elfçe .. Sonra kız arkadaşım istanbula taşındığı için benden ayrılmak isteyince de nicki bleeding yaptım olay budur[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Tornado Of Souls
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Mesaj tarihi:
harvester[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
eheh orc_lord gibi salak ve saçma bir isim kullanıyor olsam gerek. hafif frp ve kullanılmayan birşey bulayım derken çıktı ortaya, yoksa o kadar zevksiz değilim. marka olduğum için değiştirmedim ismimi :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
benim crazyDEVIL dı
lol
12 yasında chat yapıoduk :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
errorist ][

(abim the erroristti, ben de errorist 2 oldum ama 2'm çok artistikti. hatta online oyunlarda hala kullanırım.)

[Bu mesaj mayfer tarafından 31 Temmuz 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bugs
Turşu
Firestarter2
Dagger
Jason Redarms (NBL dönemi)
Dagger
Özkan (bunalım modu)
Dagger[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
benim ilk nickim halflife oynadıgımız zamanlardan kalmıstır ordaki karaktergordon freeman la özdeslesmis 11 yasında bir cocujk olarak gordon du nickim...bir çok sitede öyle account aldım sonra sifrelerini unuttum nitekim simdi hic bi yere giremiyorum nerdeyse.. aa paticikteki nickimde gordon mus :P simdilik KoRniSh i kullanıyorum cok seviyorum yeni nickimi 2 yıl fla oldu dahda kimseyle karsılasmadım kornish diye.. bkz:[email protected]
Mesaj tarihi:
orta 2 civarı fuck me jesus tı ilk basta marduk tan esinlenmiştim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • Yeni Oluştur...