sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ilk_n1ck[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Percinia dı ılk nıckım ama cook cok eskıden[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz)
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 İlk nicki sc ye ilk başladıımda kullanmıştım. The JackaL diye bi film vardı ordan eski The JackaL koyduk sonra uo ya sardık the lı nick mi olur dedim Dan Discotech yaptım. Şimdide Jusenas. (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ilk nickim Gremlin di şu küçük yaratıklar vardı onlardan esinlenerek yapmıştım şu suya değince çoğalan ışıkdan korkan yaratıklar o gün bugündür nickim aynı...
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 _-SpiCe_GirL-_ sweet_witch *! kacar adimlarla uzaklasir *[signature][hline] lylide..
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 jasqo yılların değiştirdiği tek şey q oldu o da türkçe karakter olsun diye[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Devastator du arkadaştan çalmıştım 2 sene kullandım sonra aynı internet kafeye gidince değiştirmek zorunda kaldım ZeBeLLaH yaptım .. yine kullanırdım bu nicki aslında .. neysem sonra arkadaşla karizmatik nickname ararkene Delduwath buldum Shadow of death demekti elfce ama arkadaş onu almak istedi bende Heren Istiaron aldım order of wizards demekmiş elfçe .. Sonra kız arkadaşım istanbula taşındığı için benden ayrılmak isteyince de nicki bleeding yaptım olay budur[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 HandSome_BoY[signature][hline]´´dUAlİSt´´
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 harvester[signature][hline] harvester Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki: 18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak lylidn...
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benim ilk nikim "neo" idi. :utaniem:[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mc_dark nedendir bilinmez ilk cs oynarken yazmışıdım...
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Vampir[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 "empty"[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eheh orc_lord gibi salak ve saçma bir isim kullanıyor olsam gerek. hafif frp ve kullanılmayan birşey bulayım derken çıktı ortaya, yoksa o kadar zevksiz değilim. marka olduğum için değiştirmedim ismimi :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 [Rbl]elessarr sanane üyeliği, diablo 2 clanı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benim crazyDEVIL dı lol 12 yasında chat yapıoduk :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu aralar ad soyad kullanıyorum en iyisi.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Baggio ydu ilk internet kullanmaya başladığımda[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 errorist ][ (abim the erroristti, ben de errorist 2 oldum ama 2'm çok artistikti. hatta online oyunlarda hala kullanırım.) [Bu mesaj mayfer tarafından 31 Temmuz 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bugs Turşu Firestarter2 Dagger Jason Redarms (NBL dönemi) Dagger Özkan (bunalım modu) Dagger[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
gordon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 benim ilk nickim halflife oynadıgımız zamanlardan kalmıstır ordaki karaktergordon freeman la özdeslesmis 11 yasında bir cocujk olarak gordon du nickim...bir çok sitede öyle account aldım sonra sifrelerini unuttum nitekim simdi hic bi yere giremiyorum nerdeyse.. aa paticikteki nickimde gordon mus :P simdilik KoRniSh i kullanıyorum cok seviyorum yeni nickimi 2 yıl fla oldu dahda kimseyle karsılasmadım kornish diye.. bkz:[email protected]
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tamirci[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Fırlama idi 12 yaşındaydım sanırım ya da 11 irc'ye abim sokmuştu[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 orta 2 civarı fuck me jesus tı ilk basta marduk tan esinlenmiştim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar