Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Biraz izah yoksunu bir başlık oldu ama neyse... Benim eski ses kartı rezil bi on-board karttı. Müzik dinlemek kalite açısından tamamen imkansızdı. Bugün bi ses kartı aldım arkadaşta (karşılığında bi yarım ekmek tavuklu ısmarladım)... Creative... tam hangi modeli olduğunu da bilmiyorum. Yükledim Ama iki sesi aynı anda alamıyorum. Şimdii.. uo dan ses geliyo mis gibi Winamp'in plug-in kullanarak ondan da ses getiriyorum.. ama bir de icqdan ses gelse misler gibi yaşayacam... Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim[hline]:D
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bildigim kadari ile kartinin full duplex ozelliginin olmasi lazim, ayni anda birden cok porgramdan ses cikabilmesi icin. Modeline bakip creativein websitesinden kontrol edersen, birde hazir orada iken en son suruculeri indirirsen oldukca isine yaracagini dusunuyorum.
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yok gerekmez full duplex creatvie in vibra 128 modelinde duyarsın mesela 2 sesi ama full duplex deil
Öne çıkan mesajlar