Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

a.k.a rezalet kopru zammı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
a.k.a. modasının da suyu çıktı.. benim bildiğim a.k.a.'dan önce bi söz olur.

bu zam kötü oldu.. direk herşeye yansır artık.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Mesaj tarihi:
bosver a.k.a harbi devlet kazıklıyo 75 senesinde koprunun parası çıkınca beleş olcak demişlerdi hala paralı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Mesaj tarihi:
yaa anlamadığım adamlar bu kadar parayı her taraftan alabiliyo ama bişey gelişmio yaa bu ne bea adamlar kaç sene önce köprü parasını çıkarabiliyomuş düşünün o zaman ne kadar alıyolardı, günde ne kadar araba geçiyodu ve şimdi bu durum nasıl... O para çaktırmadan kaybolmasa, heralde adamlar boğazın deniz bölümünü tünel haline getirebillecek paraya sahip olurdu :lol: :-( kim izin verdi bu hale gelmemize?[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Abi işte ordan gelen para bütçe açığıymıs,ortulu odenekmiş hedymiş hodoymus oralara gidiyo[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Mesaj tarihi:
ogs den beleş geçerseniz ceza geldikten sonra itiraz edip ödemezsiniz.

böyle bir cezayı ödemeniz için aynı yere ulaşabileceğiniz birde parasız yol olması lazım.

öğrendiğim kadarıyla böyle, denemedim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
oha yaw :)
ordan gelen paralar köprü masrafına gidiyor derseler yuh :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
her gün akşam vakti köprüyü kullananları bir düşünün ya trafik zımbırtısı korna sesleri güzel kadınlar mercedesine icq numarası yazanlar birde köprü parası olacak işmi yani şimdi :D gelde çıldırma[hline]Mixed Website
  • Yeni Oluştur...