Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lise 2 de geciyor.
bir dersaneden rehber ogretmen gelmis.hangi bolumleri istedigimizi soruyor?
müge:kimya müh.
selcuk:bilgisayar müh.
ezgi:endüstri müh.
kenan:HUKUK!!!!
rehber:senin bu bolumde ne isin var?.tm de olmalısın.
kenan:oyle mi bilmiyordum:(
tum sınıf iptal!!!!
bu arkadas lise sonda tm ye gecmistir.
NOT:okulumuzda ts sınıfı olmadıgından sosyalcilerde tm dedir.
üsküdar anadolu lisesi[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Mesaj tarihi:
Din sınavı

Öğrenci sınavın başına Bismillahirrahmanirrahim yazar

Sınav sonuçları açıklanır

çocuk notları toplar 80 eder ama toplamda 90 yazmaktadır. Hocaya gider ne iş? Tamam çocuum otur sen cevabını alır....

Aynı sınavda bir başka öğrenci notlar açıklandığında hocaya sorar hocam 2 puan verirmisiniz?

Hoca: Allah versin.

Saint Joseph Istanbul'lular bilir Metin Ergin denen hoca bir efsanedir. Kendisinin branşı tarih olmasına rağmen ders anlattığına daha rastlanmamıştır. Adam en son bize Anadolu medeniyetleri yerine ispanyada tarlaların babadan oğula geçmesini anlatıyordu.. Bugünde bayramda harçlık toplama taktiklerini anlattı.. İlginç bünye....[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Mesaj tarihi:
Yıl 1998 68 yasındakı Fıruzevs hocanın Tarıh sınavı

-Evet cocuklar gecen sınav hepınız kıtap acmıssınız kıtapları toplıycam. Gokcen topla arkadaslarının kıtaplarını getır masama.

-Tabı hocam

-Evet cocuklar 40 dakıkanız var baslıyın bakıyım (masaya gıder oturur)

-Hocam, ıstedıgımız sorudan abslıyabılırmıyız?
-Hayır yavrum sırayla cevaplıyacaksınız.
(bı ıkı dakıka gecer)
-hocam benım sınavımın arkası cıkmamıs...
-zzzzzzzz
-Hocam benım sınav kagıdım yarım
-zzzzzzzz
-HOCAM!
-zzzzzzzz

Bıde gecen sene bızım okulun efsane turkcecısı
Desde konusulmustur bol bol ınsanlar ayakta ordan oraya bagırasarak kosturmaktadır, ve sounda turkcecıden tepkı gelır.

-ZIPITIP ATMAYIM SIZI SIMDI!!![hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
ben lise 2 deyken (1995 sanirim, vay be) fizik dersinde en onde oturan eleman uyurken uyudugu siradan dusmustu, hem de paldir kuldur tere dusmustu, hocayla bi dialog olamadi tabi ama yine de komikti iste :)
Mesaj tarihi:
8. sınıfta sınavlar ortak yapılıodu
Türkçe dersinde fen sınavı oluoduk test
yaşını başını almış çok iyi bi Türkçe hocamız vardı
yanımdada dersle alakası olmayan bi hıyar oturuyodu
hoca kopya verdiimi anladı kendi kağıdınıza ilgilenin fln dedi
sonra geldi yanımdakinin kağıdına baktı bi bok yapamıodu herif
masasına döndü bana doğru baktı ve kafasıyla yanındakine kopya ver diye işaret etti[hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 02 December 2003 17:13 tarihinde demiş ki:
Bizim sınıfta Murat diye biri vardır.Sorunludur inceden.
Bu Ülkeler Coğrafyası hocasından hoşlandı.Hocada tatlı birşey.

- Hocam evlimisiniz?
- Evet...
- Şansa bak hayatımın aşkını buldum ama evli
- Kem küm *kızar*

Tenefüs olur.

- Olm kadın çok hoş ya taş gibi.
- Yuh.
Tarih hocası girer - NE TAŞ GİBİ Mİ?
- Birşey yok ki hocam?Iltifat işte.
- YUH!
- Taş gibi işte kıskanmayın.
- Neyse murat.Raporun olmasa...
- Ne dedim ki ben ya??

2. ders'e girilir ü.c yine.

- Hocam Murat size bişi dedi tenefüste?
- Ne dedi?
- Çok güzelmişsiniz.
Murat itiraz eder - Hayır!Taş gibi dedim!
Bütün sınıf iptal...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.

ROFL! :lol:
mükemmelmiş!

Matematik dersi;
Mumi;-Hocam o yumurta gibi şey neyin oluyor?
-O Teta,o yumurta değil..

Birde benim felsefecinin kafasını bol bol bulandıran sorularım vardı;hocam beynimizi neden göremeyiz felam diye..Herif bayağı karışmıştı benim sayemde :D

L1;
Esra adlı bir kız arkadaşında,telefonunun şarjı bitiyor sinyali gelir derste;ardından Herkez dahil Esraya döner bakar;
Mumi-Hocam Esranın şarjı bitiyor..
iptal..

L3 Son sınıf;
Matematik sınavı;-Uçağın karşısından hedehödö hızda rüzgar geliyor 1 saat süreyle,sonra arkasında 3 saat süreyle hedehödö hızda rüzgar geliyor..450 Km yolu ne kadar zamanda alır?
Hocanın bana,benim hocaya olan gıcığımla Kağıda aynen yazım;
-Havacılık kurallarına göre böyle bir şey mümkün değildir..

ehe daha bayağı bir var..

off...özledim..
Mesaj tarihi:
Gunler aylar x diyelim

Bilim Koleji karasularındayız...
Öyle bir kışkı insanın her uzvu dondugu gibi yere düşücek cinsten...

Ders e herzamanki gibi geç kaldık.Geç kağıdı alıcağız
--Selamlar hocam
*!hoca kafasını kaldırım bır kuzgun gıbı bakar*
--Ne istiyorsunuz?!
--Ee şey hocam biz mi?
--Evet siz!
--Yok hocam siz istediniz ya?
--Delirtmeyin adami neden geldiniz!
--Yoo hocam siz çağırtmışınız bizi diye duyduk?
--Allah allah?Demek ben çağırmışım öyle mi?
--Vallaha hocam biz nöbetçi öğrenci kapıdan tuttu getirdi.
--Hıhmm.Peki ne diye çağırmışım ben sizi?
--Bilmiyoruz hocam bizde onu öğrenmeye geldik?
*!tövbeler sinsilesi ceker hoca*
--Neyse ben nöbetçi öğrenciyle konuşurum.
--Hocam ama bizi şimdi çağırdınız.Ders e almazlarki bizi.
--Doğru doğru...
*!geç kagıdı yazar verir*
--Alın hadi bakalım doğru sınıflara
--Saolun hocam
*!buyuk bir zaferle kapıdan cıkarken*
--Oldugunuz yerde kalın!
--Uzgunuz hocam ders e gec kaldık
*!ogrencıler toz olmuştur*
*!mudur arkadan seslenır*
--Eh ben sizi yakalarım!

Olayın özeti o dönem nöbetci öğrencilik kalkmıştı sınavlar bol diye...Ama saolsun yaşlı mudurler daıma eskıyı hatırlarlar haha
Ama baya kızmıstı tabı :D

Paylasayım dedım :D[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
KAL ın efsane olmaya aday öğretmenleribnen biri de İrfan "Aymar" Güngör dür
nam-ı diğer Çadırcı

genelde benden derslerinde kızlara fazladan takla attıran, selbest olduğumuzda kızların yanında oturan acınacak halde olan biridir bu.

senelerden 2000 orta 3 ün ikinci dönemi havalar düzelmeye başlar beden dersi de dışarıda yapılır
8-B sınıfının dersidir yoklama alınacaktır

-Olum git bana bir kız bul yoklama aldırtacam
-tamam hocam

eleman olay yerinden uzaklaşır 5 dakika sonra Aymar gelir bunun yanına;

-olum ne oldu kız işi?
-hangi kız işi?
-hani bana bulacaktın (oha!)
-bulamadım hocam
-olum sizin sınıfta hiç kız yokmu ya git bul bir tane gel...
-hocam benim pezevenge benzer bir yanım mı var?

bu arkadaşın beden notu ikinci dönem 1 gelmiştir ama koymaz nasılsa öteki notları yüksek güle oynaya AFL ye gider lise 1 de

*!hop hop irfan top irfan
g.tü kocaman b.k irfan!*[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 03 December 2003 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lise 2 de ingilizce dersinde dralnıuyla oturup ders dinelmiyor (b.b.d sklemiyor) ingilizce kitap okuyorduk
sınav olacağız "Media" khikayesinden, girdik çıktık sınavdan.
çok rahat kopyamızı da çekmiştik ama benim 2 sorum eksikti 90 alırım 5 alırım hesabındayım sınawlar açıklanıyor

ildeniz 100
kaan 100

alla alla nasıl oldu fln meğersem hoca ingilizce kitap okuyoruz diye kağıtları okumadan direk 100 vermiş ehuhe[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
sağlık sınavı olmaktayızdır, sınıfın inek kızlarından biri sıranın altındaki kağıda bakmaktadır hafifçe.o sırada hoca bunu görür ve dönüp "kızım senin yaptığın ayıp ama, yani böyle yapmayın sen iste ben 5 veririm zaten" der.kız tamam hocam filan diye geçitirmeye çalışırken, en önden bi fırlama kalkar ayağa "hocam banada 5 versenize" diye patlatır.menzil alanındaki herkes yarılır.[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!!
Mesaj tarihi:
sinav oluyoruz dinden herkes birbirinden kopya cekiyor defter kitap acık en cok kopya ceken arkadasımızda en onde hocaya arkaya bakıyor birseyler yazıyor bir hocaya bakıyor neyse:

Fırat : Hocam ben bu soruyu anlamadım ??

Hoca : Nesini anlamadın yavrum?

Fırat : Hocam bunun cevabı ne olcak?

Hoca : Onu sen bilcen artık.

Fırat : Hocam seyirci hakkımı kullanabilirmiyim??

biz sınavı falan artık unutmustuk bir iki dakka boyunca gulmekten.[hline]
Mesaj tarihi:
Saf ingiliz hocamızı ülkeler coğrafyasında keklemiştik.

Sınavı bitiren bir arkadaşımız...

"Lan olm suriyenin baş kenti neresiydi?"
"Ne blim lan bende boş bıraktım."

2 dakka sonra
"Hocam siz çok gezdiniz dimi?"
"Yes, indeed."
"Suriyeye gittiniz mi hiç?"
"Nope..."
"Başkenti neresi biliyor musunuz?"
"Halep.Thats what I heard."
Arkadan birisi...
"FISTIĞI VARDIR HANI?"
"What?"
"ŞAM FISTIĞI ŞAM ŞAM..."
"Yes there is şam fıstığı..."
"Başkent'i şam hocam."
"Nope."
"Allah allah çattık yahu Şam diyorum be ŞAM ŞAM.BABASIDA VARDIR!"
"Olm koskoca hoca daha mı iyi bilcen?"
"Yeter ya uğraşmıyorum."
"Şam Iranda olm"
"Ya sktirin ya."
"Tabii olm."
"Halep is the capital.Thats what I know."
"Ya başlıyacam ŞAM BE ŞAM."
"No halep."
Fısıldama "Olm bu herif bizi mi kekliyor?"
"Ne bilim şam ama şam yaz."
"Ya sktir git tahran orası."
"Ne tharanı be şam."
"Şam olm şam."
"Git başımdan tahran yazıyorum."

Sınav sonrası o kadar isyan etmeme rağmen Şam'ı kabul etmiyen arkadaşlar önce hocaya sonra tahran diyen arkadaşa saldırdılar.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Mesaj tarihi:
fizban coğrafya dedi benimde aklıma geldi.
lise 1 deyken bi coğrafya hocamız vardı beni cok konusuyo diye dersten önce hep en öne oturturdu bende kıl olurdum bütün ders. Adam J leri C diye telafuz ediyodu.
Bi gün yazı yazdırıyo ben labali bi şekildee -ee? sona? falan diye laf atıyom hocaya yazı yazdırırken.
bi ara Jeolojik diyecek ama Ce-olocik diyo yazarkende ben deftere Ceolocik yazıyom hoca gördü bişey demedi bende demedim sonra hala bu yazdırıyo Ce-olocik deyip duruyo ben patladım gülüyom sona sordum
-hocam Ceolocik mi Jeolojik mi?
-"Ce-olocik olum Candarmanın C siyle alla allaa" dedi bütün sınıfda bi uğultu olmuştu benden başka kimse gülemiyodu dersinde biz şamaroğlanıydık.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Mesaj tarihi:
bu senenin başında bir olay geldi başmıza..ders coğrafya..hoıca ilk defa giricek derse..bütün okulun korktuğu ve çok az not veren bi hoca..sınıfa girdi..bizden bi sina diye ölümüne komik bi çocuk
-Hocam siz canavarmışınız die bağırdı..
yarıldık..soora aynı gün,türkçe derside ilk defa oluo, herkes adlarını söylüyor..demre die bir çocuk var..sıra ona geldi
-HAMZAAA die bağırmıştı ahaha hocanın suratı görecektiniz yane..

kimya dersindeyiz..bizim matematik hesap makieneleri aşmış bişi oyun fln yüklenio..bendede bir frp oyuunu var..onu oynamaya başladım derste..hoca yanıma doğru geldikçe kapıyorum oyunu..sonra bıraktım bir ara neden bilmiyorum..hoca geldi deren oyun mu oynuyorsun dedi..bende oyunu kapattım zannediorum..yoo hocam ayıb ettiniz dedim..eline aldı makinmeyi bir baktım açık unutmuşum oyunu..tabi sınıf dumur..bende hocaya:hocam pek muzipsiniz dedim tabi artıkmillet ölecek gülmekten..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Mesaj tarihi:
Coğrafya Hocamız ,pek bir kefaldi kendileri.
Bir gün bir arkadaş bayıldı tenefüste, nöbetçi de şansımıza coğrafyacı. Çocuğun etrafında 5-6 kişi toplanmıştı.Bizim coğrafyacı koşa koşa geldi.Ne dese beğenirsiniz?
-AÇILIN! BEN COĞRAFYA HOCASIYIM!!![hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö
Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Mesaj tarihi:
Kıl bi Türkçe hocamız var kadın annatıo annatıo, ders bitio herkez allak bullak olmuş kadın ne annattığını kendi bile anlamamış!
Bi gün bu kadın münazara yapacaz derste dedi, herkez oOooO matrak olcak ders dio ama moda kimse girememiş daha konu seçilio.. Hoca konu olarak şunu söledi:
-Doğa mı insana hakimdir, insan mı doğaya...
Arkadan atladım hemen muzuruz ya;
-Hocam müthiş konu buluyosunuz hiç edebiyat öğretmeni olmayı düşündünüz mü?

Kadın orda bi kızardı varya kopuk kopuk :)

Aynı kadın bi derste benı gözüne kestirip (konuşmuştum biraz) sözlüe kaldırdı bende yarım cevapladım EKSİİİİİİİ dedi direk... Sinir oldum tabi. Sonra kadın sınıfa seslendi;
-Bu günde pek az eksi alan var şöle bi bilmeyeni kaldıralımda eksiler bollaşsın (GICIK!)

Sınıfın ineklerden biri atladı hemen;
-Hocam bana verin ben onu artı yapmasını bilirim!
Tüm sınıf OOOooooooOOoooo derken ben arkadan baardım
-Oha kıza bak hocanın azına sıçtı!
Yannız ben bağırdığımın farkında deildim herkez döndu bana hoca bile katılıo gülüşmelere...
Mesaj tarihi:
Sturm un senelerden geçen seneyle başladığı postta ufak bir eksiklik vardır..
Sayın İlyas bey keline atılan silgi ve tebeşirlere tahammül edebiliyor ancak bir arakadaşımız adamın gözlüklerinin üstünden aşırıp gözüne sokunca tebeşiri adamcağız patladı...

Ayrıca patlamasıda biraz değişiktir ilk dümle aynen sabit kalmak suretiyle 2 dakka hakaret etti sınıfa(hak etmiştik). Fakat sonra ne oldu bi anda yumuşadı ve ağzından "Ben sizi dövemem 2 tane vururum sonra beni döversiniz" Cümlesi döküldü o anı bi daha yaşamak lazım..
[hline]My poor firend me..

[Bu mesaj -xception- tarafından 03 December 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
coronius, 02 December 2003 13:57 tarihinde demiş ki:
ders bedendir orta 3 deydim.not alıyoruz.kasadan ters ve duz takla atıcaz.sıra bana gelir.en dusuk not 5 uzerinden 4 alınmıstır.

hoca:emre hadi bekliyorum.
ben:hocam atmasam becerememde siz bana 3 verin yeter.
hoca:oglum bak atmazsan 1 gelir karnene.
ben:peki gunah benden gitti...

kostum kostum dibine gelince zıpladım.kafayı kasanın tam ortasına gomdum.kasadan gelen catırt sesinden sonra tum sınıfın yerlere yatmasına mı yanıyım, kafamın davul gibi sistigine mi yoksa,2 aldıgıma mı?[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...

Amauhaushd yerlerdeyim :) :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
Mesaj tarihi:
Bugün olan olay.

L1 lerde bir çocuk var tavlası var biz sömürüyoruz.
Gidip sınıfta oynuyoruz.
Neyse ÖSS olmuşuz son yemekten sonraki 2 ders boş.
Din hocası girdi...

- Alayim mi şimdi bunu?
- Hocam mars olcam alın.
- Ya git.Hocam mars yaptıktan sonra alın.

Hoca tavlaya bakar.

- Ulan böyle mor beyaz kalitesiz şeyleri nerden buluyorsunuz?Sedef kakmalı birşey olsaydıda çökseydim hey gidi günler...

- ???
- Hade hade önüne bak mars olcan.
- Hahaha aslan hocam!
- Alırım görürsün şimdi...
- Hocam gelin sizlede 1 el atalım.
- ...
Sınıftan uzaklaşır.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Mesaj tarihi:
edebiyat hocamız cok kıyaktır, kendisi asabi oldugunu iddia eder lakin dersinde yapılanları anlatıcam, tepkileri komedi

L2 Mesrure Acar

başlıca 2 hakareti : "kendiliksizler" "aymazlar"
yeni bomba cumlesi
bagıra bagıra bagırtıyosunuz beni artık!

derste arkadaslar lades/domuz/cips+kola+kilit aynı anda oynamaktalardır. 4 kişi
herhangi birinde hata yapan ceza alır, ceza hocaya dogru en arka sıradan serbest sırt kurba veya kelebek sekilde yuzmedir. arka arkaya 3 kisi ceza alır ve yuzer, cok sabırlıdır kendisi, sadece gulenleri susturmakla yetinir
ama cidden kadının dersinde yapılanlar anlatmakla bitmez, yasamak lazımdır

en buyuk bomba ise derste 6 kişinin teker teker dolap odasına gidip ( mesrure hanım farketmez tabi ) dolap odasında ders sırasında sigara içmesidir. hernekadar butun sınıf "öhüa hocam astımım var camları acın bayıldıldık" falan desede hoca inatla anlamamazlıktan gelmekte ısrar eder.

nezih kimya hocamız ise levent ve beyolu bombalanmalarında quiz yapmkatadır

bianda patlama duyulur ( okul maslakta ) herkez camlara ususur sınıfta ugultu olur cıkan dumanlar falan izlenir, kimyacının tepki
"oturun yerlerinize ya quiz oluyosunuz alt tarafı bomba patladı!"
Mesaj tarihi:
LOL
Alexinin yazdıklarıyla Babacumun yazdıkları FEcii kopuk..
5. Sayfadan bu yana iyi karın kası yaptım güle güle :D

ehe benimde bi gnü tuvalete gitme olayım vardı;

-Hocam Lavaboya gidebilirmiyim?
-Olmaz otur yerine zaten 10 dakika sonra zil çalıcak
-Hocam o 10 dakika hayati önem taşıyor!
-Ne yapıcaksın?
-Eee Lavaboya gidicem?
-Tuvalete ise çık..Yürü..(Altına ediceksen et gibi lol)
-Hayır saçımı düzeltcem zaten..

Eheh..Hocaya bu son cümleyi kapıdan söylemiştim..Zil çaldıktan sonra geldim :D

---
Lise Son Sınıfta,Yanımda bir kanka(erkan?)
Beraber Matematik dershindeyiz..

Gıcık Matematikciyle konuşma açıldı;

-Hocam Size tenefüste Memur iskenderi(Simit) ısmarlasak?
-Hayır O Memur döneri..
-Niye?
-HANi Yuvarlakya, Döner işte(Simiti kastediyor)

el hareketleri ile biz zaten iptal olmuştuk...Ders mers bişi kalmadı..

Birde Derste Bir kere kopunca(pofff) diye gülme olayı vardır bazen çok kopuk olaylarda..Yanımdaki Kankayla Sohbet ediyorduk,Tenefüste yan sınıftan samimi olduğumuz bir kızın üzerine başka bir arkadaşı iteklemece oynuyorduk..
Derste o aklına geldi kankanın,döndü bana;

-Bu tenefüste Y üzerine x atmaca oynayalım mı?

gibisinden bişi söyledi..Direk iptalim...Fecii gülüyorum,ama ağzımı açmadan..Burnum patlıycak..en sonunda kafayı dayadım sıraya bayağı bir güldüm...
Hocada ara sıra dik dik bakıyor..Sınıftaki millette nooluyor laan havasında..
Ardından ben kafamı kaldırdım,hoca bana bakıyor;

-Hayrola Mumi?
-Yok bişi hocam
-Anlatta bizde gülek-şenlenek..
-Olmaz hocam!
-O zaman sus..
-Konuşmuyorum ki zaten...

lol :)

OFfff... Aklıma geldikce kopuyorum bir bir..Son yılımıı geri alabilsem keşke :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104
Mesaj tarihi:
bir arkadasimiz var esege benzer herkes ona esek der (kadife diyende oluyor) adi atilay

fen dersindeyiz hoca dersi anlatir atilay arkada konusur
fen hocasi Atilay esek gibi tepinme der
tum sinif kopar
Mesaj tarihi:
Tan Lisesindeydim.Lise 1.Neyse arkadaş okulun çatısına top kaçırmıştı,ben korkarım beraber çıkalım dedi.Çıktık topu aldık aşağı inerken müdür(Aziz)görmüş bizi,1 ders sonra da istiklal marşı ve müdür konuşması var.Aşağıda sopamızı Azizden yedikten sonra müdür vaazında ''Bazı arkadaşlarınız mart kedileri misali azmış ve çatılarda geziyor''dedi.Arkamda da ingilizce hocası vardı,diyalog aynen şöyle:
Hoca:SO you were supposed to be the cat eh?''
Ben:(Başkası sanarak)FUCK OFF WİLL YA? diyerek arkamı döndüm ki hoca morarmış bi vaziyette ben de ne yapacağımı şaşırdım ve ingilizce:Oh well i..i am really sorry about it,Ypu know that I'll never tell such a thing to you can you ever forgive me?I have to pass english PLEASE PLEASE..Hoca bi koptu vaazın ortasında rezil olmuştum sonra anladım ingilizce konuştuğumu..:))[hline]...Peh..
Mesaj tarihi:
Lise 2 deyken başıma gelen bir olay

19 Mayıs gösterileri için beden hocaları bütün okulu bahçeye toplamıştı. (Her sene herkes seçilmemek için binbir takla atar:) ). Neyse bayaa sinirli ve kas kafalı bir beden hocası 19 mayıs için adam seçerken bende peşinde hazırlattığım sahte raporu göstermeye çalışıyorum(her sene aynı şeyi yaparım:) ).

Ben- Hocam ben katılamayacam raporum var.
Hoca- *Bana aldırmaz adam seçmeye dewam eder*
Ben- Hocam (Raporu uzattım)
Hoca- *Yine aldırmaz adam seçmeye devam eder*
Ben- Hocam raporum var

------bir kaç kere daha denerim yine aldırmaz en sonunda----

Ben- Hocam ra----
Hoca- *Bağırarak + neredeyse beni kaldıracak kadar göğüsüme yapışarak* Nevar ulan nevar str git * akabinde hayatımda yediğim en sert tokadı atar ve o tokadı yerken bahçede toplanmış olan kızlar erkekler kısacası bütün okul bana bakar*

daha çok anım war hatırlarsam yazarım:)
  • Yeni Oluştur...