Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocaeli Elektronik-Haberleşme Mühendisliği

taz

Öne çıkan mesajlar

bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı?
yazıcam da hiç sevmeyeceğim bir yer değildir herhalde[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

universite olarak kocaeli hakkında bisey diyemicem ama bi arkadasım yıldız univ elk-haberlesme de okuyor..
bolumunden memnun hatta is olanagıda baya fazlaymıs[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

işte yıldız 355 puan
kocaeli ikinci öğretimi 338 puana buldum
olursa oraya gidicem
gerçi olmaz burası ama bir umut yazıcaz :)
insallah iyi bi yerdir[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 02 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
universite olarak kocaeli hakkında bisey diyemicem ama bi arkadasım yıldız univ elk-haberlesme de okuyor..
bolumunden memnun hatta is olanagıda baya fazlaymıs

Kocaeli universitesi eskiden yıldız teknik kocaeli kampusuymus su an ayrı bir üni oldu. Depremdeki hasardan sonra su anda en güvenli yerine 4/4 lük bir umuttepe kampusu yapılıyor. Cogu bolumler tasındı kalanlar var. Ve ilerleyen donemde dogu marmara teknik universitesi olucak. Ondan dolayi kocaeli kötü bir universite değildir.[signature][hline]Nightwish Power

go2hell
will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...