taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı? yazıcam da hiç sevmeyeceğim bir yer değildir herhalde[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 universite olarak kocaeli hakkında bisey diyemicem ama bi arkadasım yıldız univ elk-haberlesme de okuyor.. bolumunden memnun hatta is olanagıda baya fazlaymıs[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 işte yıldız 355 puan kocaeli ikinci öğretimi 338 puana buldum olursa oraya gidicem gerçi olmaz burası ama bir umut yazıcaz :) insallah iyi bi yerdir[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim yegenim kocaeli elek haber mühendisliginde okuyor gayet memnun dersler biraz zormus duyduguma gore okulda yeni kampuse tasinacakmis galiba yada tasinmis bilemiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 .. [Bu mesaj vengefuler tarafından 02 Ağustos 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eger istanbulda oturuyosan zorluk cekmessin kücük istanbul diyolar oraya:) kampus fazla büyük deilmis duyduguma gore yani her ihtiyac yokmus iceride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tazım canım cigerim gel beklerim bebek :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: wook, 02 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: universite olarak kocaeli hakkında bisey diyemicem ama bi arkadasım yıldız univ elk-haberlesme de okuyor.. bolumunden memnun hatta is olanagıda baya fazlaymıs Kocaeli universitesi eskiden yıldız teknik kocaeli kampusuymus su an ayrı bir üni oldu. Depremdeki hasardan sonra su anda en güvenli yerine 4/4 lük bir umuttepe kampusu yapılıyor. Cogu bolumler tasındı kalanlar var. Ve ilerleyen donemde dogu marmara teknik universitesi olucak. Ondan dolayi kocaeli kötü bir universite değildir.[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kocaeli ye gel benimde orası tutucak heralde ;)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gelin gelin khala bekliyorum ya pati ler toplanırız :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya dilimde çok küçük bi fark var 0.5 gibi olabilir herşey :)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya gelin siz toplasırız pati olarak işte :p neresi tutucak gibi[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 U. ilişkiler iö , siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazdım dediğim gibi dilimde fark var küçükte olsa.İktisat'ı nasıl kocaelinin bilgin varmı ?[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 khala kocaelinde okuyorum bilgim var tabi :p[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 özelden msn yazsana konusalım.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bıraktım[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar