ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben warcraft 3 oynuyom biliyosunuz daha önce sormuştım sorular vaşşa ork larda beşinci görewdeyim burda cenariius diye bi eleman var ortamı dağıttı sorna ben ana üssü korudum püskürttüm adamları ama şimdi takılıp kaldım valla yol yok sadece elf lerin üslerine gidebiliyom ordada cenarius damıma koyuyo ne yapacamı bulamadım yardım lütfen plsss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 O bölümde Cenariusun armoru Divine, yani sadece chaos ataklarından etkileniyor. Oysa senin atakların normal, piercing vs. Bak yol yok diyosun, iyice ara yukarı çık üssünden orda ağaçlar yolu tıkıyor( tam hatırlamıyorum belkide tıkamıyordur, tıkıyorsa catapult yap ve dağıt ağaçları). Orayı yık yukarıda kan havuzu olmalı oraya geldiğinde demo fln çıkacak, tüm orcların kırmızı olacak( yane chaos orc) ve çok güçlenecek ve chaos saldırısı kazanacak hepsi. Böylece cenariusa damage verebileceksin.Sonrada üsleri yık, gayet basit ve bence orcların en zevkli görevi. Bölümün başında diğer üslerin zaten yıkılıyo onları kurtarma şansın yok merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar