Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Chat programı yapayım dedim. Neyse winsock ile bağlantı kuruluyor veri yolluyorum karşı tarafta getdata ile aldığımda veriyi ???? şeklinde geliyor ne olursa olsun bu her iki taraf içinde geçerli neden yapar bunu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu arada acildir bilginize...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 1. nasıl gönderdin ? 2. nasıl aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 olay olevariant ile alakalı o soru işaretli bilgi olevarianttır onu string çevirecek fonksiyonları araştırmalısın yada getdata ile aldığın değişkeni string tanımladığından emin ol. böyle bişi yaşamamıştım ben[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kod parcacagını yaz ki en acilinden cevap gelsin[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arthur bende sabah fark ettim stringe çevirdim oldu. ama kafayı yiyecektim. :) 2 tane program yazdım belki diğerinde birşey fark etmiyorum die şimdi ikiside çalışıyor :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 vb yaramaz vazgeç diyorum dinlemiyorsun. müstehak sana. sürün daha beter ol :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tamam ya söz başlıcam c'e ama vb'den vasgeçemem ilk gös ağrım ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar