Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bf2 nerede oynarım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bf2nin orjinal olmayan serverları var mı
oyunu görmek için netten indirdim direk kopya yani
net üzerinden oynanabilir mi[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
Alakasız olcak ama BF 2 mmog mi ?[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
yoo fps ye açtık işte[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
Hayir yani.Delte force tarzı 30-40 kişi ilemi oynanıyor 200 300 lişilik bir oyunmu[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
En fazla 64 kişiyle oynanıyor. MMOFPS'ler ile ilgileniyorsan Neocron, Planetside veya WW2 oyunlarını inceleyebilirsin. Paticik'te arat bunları.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
  • Yeni Oluştur...