Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en yakın arkadaşınız cinsiyet değiştirmek istese ona ne derdiniz?

2pac

Öne çıkan mesajlar

Eğer kızsa ve erkeğe dönecekse: "Zıctık! Acaba yanında üstümü falan değiştirmiş miydim? Offf ya söylememem gereken bişey söylemişsem? Ya kısa bi dönem de olsa ben ona arkadaş gözüyle bakarken bana aşık olduysa ve ben ona her sarılışımda... :-O HAYIIIIIIRRR!!!" şeklinde paranoyaya kapılırdım.
Yok arkadaşım erkekse ve bir kadına dönecekse: "Oley! oley!" diye sevinç çığlığı atardım heralde. Ya da yok be, üzülürdüm, hem de çok üzülürdüm, çünkü o erkekleri anlamamın tek yolu, ya da dönmek isteyene kadar ben öyle düşünüyor olurdum :(
Of ya ne değiştirmesi, kimse değiştirmesin kardeşim cinsiyetini falan, psikolojim bozuluyor![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 01 Ağustos 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
neden herkes deliriyor anlamadım destek olursunen yakın arkadaşın değil mi sana asılcak hali yok ya !

O kadar güvenilir bi arkadaş olsa yalan söylemez, bu eğilimini önceden bilirdin, ama bunca yıl kandırmayı başarmışsa seni ondan herşey beklenir valla!! Ben korkarım gizli saklı işlerden![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...