Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 değiştirsin canı sağolsun 8 senelik dostluğumuzda lafı mı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derdim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eğer kızsa ve erkeğe dönecekse: "Zıctık! Acaba yanında üstümü falan değiştirmiş miydim? Offf ya söylememem gereken bişey söylemişsem? Ya kısa bi dönem de olsa ben ona arkadaş gözüyle bakarken bana aşık olduysa ve ben ona her sarılışımda... :-O HAYIIIIIIRRR!!!" şeklinde paranoyaya kapılırdım. Yok arkadaşım erkekse ve bir kadına dönecekse: "Oley! oley!" diye sevinç çığlığı atardım heralde. Ya da yok be, üzülürdüm, hem de çok üzülürdüm, çünkü o erkekleri anlamamın tek yolu, ya da dönmek isteyene kadar ben öyle düşünüyor olurdum :( Of ya ne değiştirmesi, kimse değiştirmesin kardeşim cinsiyetini falan, psikolojim bozuluyor![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: BeIlow, 01 Ağustos 2005 18:55 tarihinde demiş ki: sen zahmet etme ben değiştiririm seninkini derdim :D Eğer o arkadaş kız ise bende sana geçmiş olsun derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben susarim yumruklarim konusur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 out of question.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 neden herkes deliriyor anlamadım destek olursunen yakın arkadaşın değil mi sana asılcak hali yok ya ![signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benimki delirme deil, adamı tanıom yane, öle bişi söz konusu olamaz :) yoksa kendi hayatı banane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 "De get lan" derdim.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Zaten öbür cinse yakindir o :-P kendisi Menkalinan da patiden :=) normal karsilarim napiym[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Saygıyla karşılar ve onun her zaman benim arkadaşım olarak kalacağını söylerdim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla donmenin arkadasida donmedir:P)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 `Ol.` derdim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ameliyat olcak paran varmı..yoksa ben seni benzetiyim derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: -Wissy, 02 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki: `Ol.` derdim. Hadi hadi 'gay eskimo' =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 'yapma,gözünü seviyim,ben o zaman sana eskisi gibi davranamam valla bak şimdiden söyliyim'derdim:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gay = Mutlu, eglenceli.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gay gaydir abi. Sonuçta gay olduğunu yazmış mısın ? Bitmiştir =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 spidee erkek olmaya karar verirse. Sonuna kadar desteklerim ahaha[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bi parmakta ben atarım! asdfasdf Töbestafurllah kesin şiddet uygularım. VAz geçene kadar.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @Praw Sonra da seni erkek yaparız, hem grup indirimi alırız doktordan :D[signature][hline]Click! Welcome back!! [Bu mesaj Spidee tarafından 02 Ağustos 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya aktif pasif olaylarını açtırma spidee ayıp olur sana...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: twistedemo, 01 Ağustos 2005 23:04 tarihinde demiş ki: neden herkes deliriyor anlamadım destek olursunen yakın arkadaşın değil mi sana asılcak hali yok ya ! O kadar güvenilir bi arkadaş olsa yalan söylemez, bu eğilimini önceden bilirdin, ama bunca yıl kandırmayı başarmışsa seni ondan herşey beklenir valla!! Ben korkarım gizli saklı işlerden![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 küfür ederdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hormonlarla alakasıyssa yapılacak ve düşünüleek şeler var.ha yok hormonakl bi şey yokda psikolojikse agzina burnua cakarsam bi de estetik için para bulması gerekecek..dalarım:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar