the_bank Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 slm millet yeni keşfettim forumunuzu güzel çalışmalar var tebrikler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Teşekkürler.. Epey eskiyiz gerçi :)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mage' din sen hatırladığım kadarıyla? :)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Saygıdeğer bi abiniz heralde,herkes gülücük falan dağıtıyo :)[signature][hline]Buzkirpisi 1 haftaya GW HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hehe vurduğum zaman bayağı fazla DMG yiyodu oradan hatırlıyorum :D ortam gerilmesin diye koydum gülücüğü...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 beni spear def siz yakalamışındır.e paper mageiz vur yani o kadarda :D yoksa giydimmi 70 spear def i peeeeeh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ama arrow defi yok :D ben paso okluyom savasta :D[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 the_bank sus la :D 70 spear def miş lupine atmasam blood don a bile yaklasmıosun :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 muahuahahahaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben fransız :O[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Geç oldu ama güç olmadı iyi oldu bulduğun forumu bende burdayım.İyi kapışmalar cz de town atma yeter :D:D:D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya oh ya şöle herkes gelsin surayada hep beraber olalım surda... Valla bu formu yeni bulamana ayrıca kızıyorum... Ben 9 aydır bu forumdayım... Ama olsun geçte olsa sonucta sende aramıza katıldın.... Hoşgeldin... :D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hos geldin bıras gec oldu katılman ama neyse faydalanırız senınde bılgılerınden:)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yaw beyler az önce bi kabahat işledim ksura bakmazsınız artık senin np in benim np im benim npim senin npin :D [spo1=naabayım 100k yapmam lazım :) ][/spo][Bu mesaj the_bank tarafından 02 Ağustos 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hoşgeldin bütün kocular toparlanıyo hadi bakalım[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertuil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 the_bank sana cok küskünüm...esland gate neden nova attın kafama senin yüzünden son 50 np de gııtı ne güzel hayallerım wardı... neyse ama sunu bilki sana herkez ezik diyor Nychrise de bıldıgım tüm ii lere ezik dıyorlar bu neden dir kıskanclıktanmı yoqsa gercekten mi ??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 the_Bank HosGELdin aramıza ....(cafeye geL asına sıccam senın nerdesın sen)[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar