Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arkadaşlar buradan aldığım kediyi mesela Bulgaristana götürmek istiyorum fakat sınırda problem çıktığını duydum. Koşul var mıdır bu konuda bilgilendirir misiniz beni?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ülkelere göre istenen bazı koşullar var ve o kitapçıklar veterinerlerde satılıo bence alıp onu okusan ii edersin hemde sorun yaşamazsın derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 1 2 taneye fln karısmıyolardı sanırım ama 5 6 tane goturunce ticaret amaçlı oldugunu sanıp sorun çıkartıyolar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hayvanı hangi yolla götürecektin? kara mı yoksa uçak mı? ikisininde farklı kuralları var. sanıyorum uçakla götürmen çok çok daha rahat ve iyi olur. bu konuda veteriner veya yetkili birine danışsan iyi olur.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kara yoluyla kedicik götürmeyi planlıyorum mesela. zaten kesinlikle ticari amaçlı değil..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sanmıyorum ya sorun çıksın umarım kolayca goturup getirirsin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kedin hangi ırktı acaba? bazı değerli ırkları götürmede sorun çıkabiliyor. bence en yakın veterinerden bilgi al derim. gideceğin ülkelere göre durumlar değişebiliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hangi hayvanı neyle götüreceğin çok önemli.. Havayolları ile mesela köpeği avrupaya götürmek istediğinde aşı karnenle THY ye başvuruyorsun , onlar işlemleri gerçekleştiriyor. gümrük, bizim ve gidilecek ülkenin sağlık bakanlarının onayını alıyorlar.. kediyle kuş aynı uçakta götürülmüyor mesela.. her hayvan için durum farklı olabiliyor. ve Abd nin prosedürü daha farklı.. detaylı bilgileri THY den alabilirsiniz.[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Valla heryere farklı kosullar uygulanıyor.MEsela ben su an kktc de okuyorum buraya hayvan getırecegın zaman 6 ay karantınaya alıyorlar hayvancıkları ıstedıgın kadar asıları vs tam olsun genede alıyorlar.sacmalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar