Engonge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 World of Warcraftımı bu sene öss ye gireceğimden dolayı satmayı düşünüyorum.Lvl 32 priest lvl 23 warrior account içinde mevcut (Al'akir realm inde) Baya kalabalık bi türk guild üne üyeyim.Yardımlaşma çok güzel.Playtime ım doldu ve param da olmadığı için bir daha ki ayın parasını veremedim.Yani şu an account inaktif.(ilk ödemeyi yaptığınız anda açılır)Düşündüğüm ücret pazarlıksız 80 ytl,şimdiden teşekkürler [Bu mesaj Engonge tarafından 30 Temmuz 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 seni 2. ele alalım.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engonge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu arada accountum europe account u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cok istiyon ustad indirim yap alaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 olorin sana tek birsey demek istiyorum HADİ LEYn oyun zaten 110 ytl felan artik ucuza da satiyo daha ne indirimi yapsın??[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dostum burası 2 el alanı kimse sıfır almıyor zaten adam satış yapior ve parazlık istemek en doğal hakkım hani diorum geyiklerinizi başka yerde yapsanız sen alcaksan o başka ama almıcaksanda aramızdaki işe karışma lutfen saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar