taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 arkadaşlar arada kaldım puanım 338,5 şu bölümlere girebiliyorum uludağda. hangisini tercih edeyim karar veremiyorum bir yardım edin. bir de yıldız inşaat var ama inşaat mühendisliğinden emin değilim.[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Elektoronık derım baba..Genede sen bılırsın... Iyı dusun..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne yapıyo bu elektronikçiler tam olarak[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genelde bır sırkete gırıp yonetıcı oluyorsun...Fakat turkıyede bıraz para kazanmak zor..Yurtdısı daha ıyı elektronık ıcın...Bunun dısında teknısyen olursun yonetıcıden daha cok para kazanabılırsın..Fakat manyak calısmak gerekıyor 3 5 sene daha sıkarsan dısını unıde sonra zaten baya ıyı para kazanırsun..Para acısından kendını gelıstırırsen cok ıyı para var..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yok ya ben makina seççem :) karar verdim gibi[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eii git bakalım :9..Goster kendını..
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben makine derim tabii senin kararın ama unutma kendini geliştirmezsen para kazanmayı bırak iş bile bulamazsın uni. bitince direk işin hazır olmuyucak unutma :)[signature][hline]Pati Olm?!
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kocaeliye gel sen sus :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Öne çıkan mesajlar