Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uludağ Elektronik (İ.Ö) mi, Makine mi?

taz

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar arada kaldım puanım 338,5 şu bölümlere girebiliyorum uludağda. hangisini tercih edeyim karar veremiyorum bir yardım edin.
bir de yıldız inşaat var ama inşaat mühendisliğinden emin değilim.[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapıyo bu elektronikçiler tam olarak[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

Sosyal ağlarda paylaş

Genelde bır sırkete gırıp yonetıcı oluyorsun...Fakat turkıyede bıraz para kazanmak zor..Yurtdısı daha ıyı elektronık ıcın...Bunun dısında teknısyen olursun yonetıcıden daha cok para kazanabılırsın..Fakat manyak calısmak gerekıyor 3 5 sene daha sıkarsan dısını unıde sonra zaten baya ıyı para kazanırsun..Para acısından kendını gelıstırırsen cok ıyı para var..[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...

Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ben makina seççem :)
karar verdim gibi[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...