Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uludağ Elektronik (İ.Ö) mi, Makine mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar arada kaldım puanım 338,5 şu bölümlere girebiliyorum uludağda. hangisini tercih edeyim karar veremiyorum bir yardım edin.
bir de yıldız inşaat var ama inşaat mühendisliğinden emin değilim.[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
ne yapıyo bu elektronikçiler tam olarak[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

Mesaj tarihi:
Genelde bır sırkete gırıp yonetıcı oluyorsun...Fakat turkıyede bıraz para kazanmak zor..Yurtdısı daha ıyı elektronık ıcın...Bunun dısında teknısyen olursun yonetıcıden daha cok para kazanabılırsın..Fakat manyak calısmak gerekıyor 3 5 sene daha sıkarsan dısını unıde sonra zaten baya ıyı para kazanırsun..Para acısından kendını gelıstırırsen cok ıyı para var..[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...

Mesaj tarihi:
yok ya ben makina seççem :)
karar verdim gibi[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...