HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 arkadaslar en dandik bos nerede ne zaman çıkar kaç lvller rahat keser bir yardım pls[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ne Zamanını Bilmiyorum Ama en dandik boss kekurikaka dır ve genelde moradonda çıkar.dünyanın en eziq bossu dk dan bile eziqtir. lvlin 27+ ise rahat kesersin.hatta 18+ ise bile kesebilirsin belki.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 30attacker warior ile kesemedim ben :D silah önemli :) Hyde var mage ve 40+ isen rahat kesersin swiftin olduğu sürece. Tabi bir arkadaşın dikkati kendine çekerse daha rahat kesersin.[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evet ben direk mage yerine koydum adamı. bu arada hyde de var evet ama oda kekurikakanın çok da üstü değil 5k küsür hpsi var sadece. paper 35+ biri fire blastıda varsa rahat rahat yoksa paper39+ biri çok rahat kesebilir.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 vallahi ben 51 normal mp ağırlıklı buzcu mageyim önereceğiniz clanla kesilecek boss arıyorum ii itemler düşecek varsa[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 öncelikle neden düşük lvl la boss kesme peşinde koşuyorsunki. artı kestin diyelim herhangi bir party ile sana düşeceği veya kestiğin party nin veya clanın o item ı sana vereceği ne malum. sen öncelikle bi 60 ol. sonrasında clanda bulursun, boss party de. kısacası şu anda düşüneceğin tek şey var o da lvl almak..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 neden arada boss kesmek iyidir lvl kasarkende item ve para lasım! ben gecmimi kekury ringden saglıyodum valla aresde bi aralar max 7m di :) benden sana tavsiye kekurykekukaka için moradon da en sol kapıdan cık arada oralara bak! en son bu gece gordum onu orda kestim kekury belt cıktı! ringd de cıksa su an için iyi para :D[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: HaYaLeTR, 02 Ağustos 2005 08:44 tarihinde demiş ki: vallahi ben 51 normal mp ağırlıklı buzcu mageyim önereceğiniz clanla kesilecek boss arıyorum ii itemler düşecek varsa Bence boss aramakla geçirdiğin vakti gidip solo golem de harcasan daha fazla item kazanırsız hemde ex alırsın ice olmanın avantajını kullan bence[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np 48 asasin 0 np :P xenon=52 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 boss para para item item vuruş gücü vuruş gücü party demektir[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar