Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Merhaba, Çok nazik bir girişten sonra konuya geçiyorum :P Bir blog sitesi açıcaz ve sonrada böyle iğrenç resimleri barındıran bir resim sitesi...(tabiri yerindeyse hani tuvaletteki bokların resmini çekip sitelerde gösterim yapılıyor ya ondan) Bokla alakalı olanın ismi hazır..Neden demeyin çünkü yıllardır web işindeyim ve yabancılar çok iyi hit sağlarlar bu tarz sitelere.Bizim içinde hit demek para demek..Bir nevi ekmek teknesi ! Neyse gelelim Blog sitemize bunun kodları hazır ama isim bulamıyoruz..Bu yüzden sizden yardım istiyorum ve bana blog sitesi için isim üretmenizi istiyorum. Şimdiden saolun :p[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 blogin.com.net.vs[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dolu tabi öyle ismi kaçırmazlar :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 blog un içeriği tam olarak ne olacak? günlük münlük mü full geyik yapanları da gördüm de bakınız ben :-) önerim : biyolog : (kişişel log - biolog a benziyor gerçi) birazbenden : hos olabilir. inan cok zor oluyor boyle görmeden üretmek. ama yaratıcılıkda yok tabi bizde.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 patiden bırının domain ını vardı sanırım www.bokvarsendegel.com[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Giovanni, 01 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki: abi pardon kusura bakmayın PUAUHEUAHEUHAEUMAEUEHUAEMAUEHEUAHEUMAUEHA !!!!!! bok mu UAHEUHAUHEUAHEUAHEUH UMAU abii ahueheauheauhuaehumaueeuamu vnuam uheuae uemu heuamue heau meu ahu maeu hue meauh aeuhruah WUREHAUWuAEMAUEHAUWEHQOŞTGIADXSNBKLNşN !!!!!! http://www.ratemypoo.com/ratemy/poo Boktan para kazanan Paticik Üyesi diye title istiyorum..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gece gece kusturdun beni ve züper bi proje üretmemi sağladın, yakında çok zengin olcam :D http://www.ratemykusmuk.com/ çok yakında...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 AyrIca Web team kUruyoruz Koder ve grafikerleride aramizda gormek istersiz... www.bokvarsendegel.com da gördüm[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail!
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Böyle saçma sapan isimlerde olabilir arkadaşlar.. www.80630.com gibi.. www.yonja.com gibi.. Hoş anlamları varda bunların eheeh yinede saçma :p Bu arada bunlar sadece örnek isimler biz dating sitesi yapmıyoruz..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 www.bugunblogicinneyaptin.com www.herkesbunuokuyor.net www.benioku.org www.banayaz.com www.yazdigimibastanyazamam.com[signature][hline]
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 blog.sayfasi.com :p edit: kaç gün beklemiş acaba bunun için [Bu mesaj taz tarafından 02 Ağustos 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir]
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yabancı olması daha iyi olmazmı ? allblogz.com bloggerman.com bloggers.com[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni"
Öne çıkan mesajlar