Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Eger evren 6'da oynayanlar varsa aranizdan konusalim. GElin katilin bize ;) irtibat icin: msn - [email protected] iyi yagmalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben evren 6 dayım. Katılım gösterebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 size? siz kimsiniz? asil bize katilin... biz kimiz? [...][signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben wolfiler'deyim suan itibari ile de siralamada 39. WolfieII Wolfiler II alt ittifagimiz acilmistir isteyenler benimle irtibat kurabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snoop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bende evren alt1day1m bendede ittifak var Hot_dog isteyen kat1labilir bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Uplamayın şu gereksiz insanların açtığı gereksiz reklam forumlarını...En az kendileri kadar boştur bu forumlar..Bu boşluğu uplamayın.. En azından gider reklamını Pati ittifakı forumu altına yaparsın.Burda saat başı ogame reklamı görmek istemiyorum herkes huzursuz oluyo ogame'le ilgilenmeyen. [signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. [Bu mesaj KahnX tarafından 31 Temmuz 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: KahnX, 31 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Uplamayın şu gereksiz insanların açtığı gereksiz reklam forumlarını...En az kendileri kadar boştur bu forumlar..Bu boşluğu uplamayın.. En azından gider reklamını Pati ittifakı forumu altına yaparsın.Burda saat başı ogame reklamı görmek istemiyorum herkes huzursuz oluyo ogame'le ilgilenmeyen. 6. evren hakkinda hic konu acilmamisti, onun icin buraya yazdik. pardon beyim, rahatsiz ettik galiba... fazla bos geldik sana ya da size mi demeliyim, ama ben tek bi rahatsiz goruyorum. diger huzursuzlar nerde? bolum amacinin disinda kullanilsa neyse, abartmayin bu kadar. amac up'lamak degil, ki sen bu isi iyi yapiyosun; maksat var oldugunu soylemekti sadece.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 02 Ağustos 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar