Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu eylemi gerçekleştirirsek ne olur? Bilgisyara ram ilave etmek gibi bi şansımız yok da o açıdan acaba kurayım mı? Dayımın iş yerindeki bilgisayar donanımlarda uyumsuzluk sorunu felan olur mu mesela ekran kartı baya eski Voodoo 3... Not:kuracağım Xp Pro Pentium3 600Mhz bi de...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... [Bu mesaj Cd- tarafından 01 Ağustos 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 01 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hmm ben en az 256 ya kurdum . donanuımlarda çakışma olacağını sanmam ama ram yetersiz gelebilir . Xp eski donanımlarıda desteklemesi açısından bence donanım problemi olmayacaktır .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Doananım problemi olmaz bende 128 e kurdum xp yi ama bir problem çıkmadı[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 harddiski eskitirsin çünkü sanal bellek olarak 128 in üstünde bellek kullanımını hdd üzerine yığacağından normalde o işlemciyle ve ekran kartıyla rahat oynayabileceğin oyunlarda bile kasılma meydana gelir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende 192 ram var XP kurulu benmkıde P3 bı problem yasamıyorum senınde yasıcagını zannedmıyorum.Donanım cakısması buyuk olcude olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Oyun moyun gerek yok zaten bu iş yerindeki bilgisayar kuralım bakalım...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bi dene olmazsa 98 kurarsın yada 2000 kurarsın :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oyunu öylesine örnek verdim ama ofis uygulamalarınında yani pek aşağı kalır yanı yok :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben kardeşime kurmuştum , biraz ağır çalışıyo ama sorunla karşılaşmadım başka.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hele office 2003 tam bi ram canavarı :D 512 ram var yinede yavaş çalışıo :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şöyle sayayım pentium III 500 mhz 64 mb pc100 ram ile kullandım bir süre sonra bi 64 daha aldım şuan 128 canavar gibi :) 6 yıllık bir canavar. için rahat olsun olmas bişe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 vb photoshop msn winamp nette surf hepsini rahatlıkla yaparsın. yani kendimden örnek veriyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 photoshop normalde ram sömürne bi program , nasıl 128 de çalışsın ki ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 photoshop 7.0 dene gör! sanki yalan atıyoruz hatta çalışianları ben sana söyliyeyim. Visual basic, photoshop, winamp, msn messenger, internet explorer, apache bunlarla rahat işimi görüyorum. birazçık kasmaya çalışıyor bu aşamadan sonra tabi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 niye celallendinki ? yalan diyosun demedimki :) 7.0 benim makinamı kasıyor ben ona dayanarak söylüyorum sadece :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 fotoşop 6 7 8 9 hatta 110bin pII makinede dahi çalışır. nihayetinde windoz gibi sistemler sanal bellek kullanırlar. böylece yavaş(aşırı yavavş)ta olsa o program her şekilde çalışır. ha olay nedir? ramler harddisklere göre çok daha hızlı veri aktarımı yaparlar. bu yüzden ihtiyaç olan bellek miktarının ram üzerinden kullanılması sizi coşturur işinizi çabuk halledersiniz. sanal belleğe kalırsanız fazlaca çileden çıkarsınız. hepisi bu yani. 128 rame longhorn fln da kurarsın belki ama tavsiye etmioz işte : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Zopikim benim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sadece bilgisayar yawaş olur başka herhangi bir sorun olmaz hatta 64mb lı bilgisayara bile kurabilirsin. ancak cs deki fps düşüklüğündeki olan yawaşlama gibi bi yawaşlama olur.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Zopik, 01 Ağustos 2005 16:54 tarihinde demiş ki: fotoşop 6 7 8 9 hatta 110bin pII makinede dahi çalışır. nihayetinde windoz gibi sistemler sanal bellek kullanırlar. böylece yavaş(aşırı yavavş)ta olsa o program her şekilde çalışır. ha olay nedir? ramler harddisklere göre çok daha hızlı veri aktarımı yaparlar. bu yüzden ihtiyaç olan bellek miktarının ram üzerinden kullanılması sizi coşturur işinizi çabuk halledersiniz. sanal belleğe kalırsanız fazlaca çileden çıkarsınız. hepisi bu yani. 128 rame longhorn fln da kurarsın belki ama tavsiye etmioz işte : p bunun için ama öncelikle hdd de yer olması ve hdd nin hızlı olmasını da unutmamalı, eski makinemde fatoşhopa nasıl kasıldığımı bi ben bir de odin biliyor. çünkü 4,3gb gibi bir hdd (ki %80 her zaman için dolu) ve de oldukça eski bir hdd ile olmuyor. bir de 50*60 bir resimle çalışmak ile 1600*1800 bir tane de çalışmak oldukça kaynak ihtiyacı farkı doğurur. bu açıdan çalışır evet ama yavaşlaması olasıdır, ben ce xp ye hiç gerek yok, 98yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sd olması işi cok bozuyor. Ben pek saglıklı bir kurulum gercekleşicegini sanmıyorum. Ama celik gibi sinirlerim var diyorsan sana kolay gelsin .[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Eger oyun oynamiyacaksan hiç bir sorun çikmaz. benim işlemci 400mhz ve 160mb ram var pc de her türlü işlemi hiç kasmadan yapiyo pc HDD yer var sa hiç düşünme hemen kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar