mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 valla bende ya hiç birşey yapılmıyor ama kahresin ki çalışıyor[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya makina sorunszu gibi ama görüntü yok işte sadece bukadar ya xp home kullanıyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benim tarif ettiklerimi denedinmi? ayrıca ekran kartını disable ettikten sonra ms-dos komutlarını nasıl kullanamazsın onu hala çözemedim.. Başka bişi yaptında hatırlamıomusun? Başlangıç disket'in/cd'n sağlammı? ms-dos çalışmıosa Dr-Dos denedinmi? vs.vs.?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 güvenli kip belki işe yaramaya bilir bana kalırsa windows cde si ile boot yap ve windowsu tamir et de[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bilgisayarın power tusuna bastıktan sonra hiç görüntü gelmiyor mu? yada görüntü nerede gidiyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ekran kartını çıkarıp başka slota tak. Açılır muhtemelen. Olmadı farklı bir ekran kartı ile açıp düzelt dicem ama o zamanda eski kart görünmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aslında ekran kartına değilde , mainboardun on board çıkışı olmalı , görüntü kabloısunu ona takıp aç , sonra yaptığın şeyi geri al , kabloyu tekrar karta takıp geri aç ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beyler başka ekran karıda takdım bios dan yarlarını yaptım fakat görün gelmedi nasıl iş bu ya işletim sistimi çalıyoyor kuruluyor sonra görüntü gidiyor[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar