Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 fikir harika ya..:D:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Düşünülüpte yapmılmış bir şey gibi geldi ama eğer varsa böyle birşey adam şuan bile aklına gelince hala gülüyordur:)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eheuhu :) "lütfen tekrar deneyiniz!" :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben ters mantık yaparım genelde. ya da adı ters mantık mıdır? neyşe işte. mesela windows oyunlarında fal bakarken istediğim şeyin eğer açamazsam olacağını düşünürüm :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Eternalus, 02 Ağustos 2005 01:24 tarihinde demiş ki: ben ters mantık yaparım genelde. ya da adı ters mantık mıdır? neyşe işte. mesela windows oyunlarında fal bakarken istediğim şeyin eğer açamazsam olacağını düşünürüm :D Kolaya kaçma! :-)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Öne çıkan mesajlar