Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu tabiki bana ait bir itiraf degil ama koptum resmen sizlerle paylasayım dedim :) İTİRAF Geçen kış eşim hamileydi. Doğacak çocuğumuzun cinsiyetini henüz bilmiyorduk. Benim bütün hayallerim erkek olması üstüneydi. Bir gün evde yalnız başıma otururken canım kola istedi. Gidip dolaptan aldım. Tam açacakken nereden estiyse, "Allahım, eğer doğacak çocuğumuz erkekse bana bir işaret gönder. Kapağın altından promosyon çıksın" dedim. Ama açtığımda kapakta, "Lütfen tekrar deneyiniz" yazısını görünce bastım kahkahayı! Şu anda 11 aylık bir kızımız var. Onu her şeyden çok seviyorum. Cinsiyet hiç önemli değil, sağlıklı olsun yeter. Ama mutlaka "tekrar deneyeceğim"!:))))[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :tebrikz:[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 haha super :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :) super[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ahaha muhteşem ya. :D[signature][hline]peace!
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu nasıl bir mantık yav :lol:[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 güzelmiş :D[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eheh guzelmıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hehehhe olaya bak bende gazetede okumuştum kadını biri yazmış ' eşim banyodan önce küçük tuvaletiniii küvete yapıyodu ona bagırdım çagırdım 1 hafta konuşmadım ama aşkım bilmiyo bende kuvete yapıyorum hep!!! ' LOL ki ne LOL[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 süper ya :)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi hasta mı bu insanlar , neden küvete işiyorlar.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 euheuhue güzelmş:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 klozet yoktur belki lol[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 supermis... denemeye devam :D[signature][hline]
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Head, 27 Temmuz 2005 13:02 tarihinde demiş ki: abi hasta mı bu insanlar , neden küvete işiyorlar. Ben küçüktüm daha okula gitmiyodum enfazla 4 yaşındayım banyo yapacam (annem yıkıyo beni o yaşta) çişim geldi dedim annem küvete yap dedi olnaz klozete yapacam filan falan derken kadın bezdi iyi tamam dedi ben tam işerkeb ayağım bir kaydı alnımı klozetin kenarına bir çarptim yarıldı kafam hastaneye hemen 2 3 dikiş mi attılar.... Yani ben işesem neyse küvete ben bile işemiyosam bu insanlar niye işiyo?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Eheh peki çekilişe gönder yazsaydı naapcekti acep :D ?[signature][hline]SupeRock
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Olaya bak ya Süper :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi süperiz :Daheuheuae :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 halk arzalandı sorunlar içinde neyi sorun yapacagını bilmez hale geldi!!! ama manyak komik :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 heheh şunu okuyun " Bugün neredeyse bir trafik polisini eziyordum! Adam otobanda karşıdan karşıya geçiyordu. Ezilmekten kılpayı kurtulup kendini kenara attıktan sonra da eliyle "devam et" şeklinde işaret yaptı. Yurdum polisi, görevini asla ihmal etmiyor. "[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 " Minibüsteyken biri hapşırırsa içimden mutlaka, "Çok yaşa" diyorum. Eğer hapşıran bensem, "Belki içinden çok yaşa diyen vardır" diye (tabii gene içimden) "Hep beraber" diyorum! Biliyorum, tuhafım. " tuhaflıgını farketmiş :D:DD:D:D:D:DD:[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... [Bu mesaj CallyLoveLace tarafından 27 Temmuz 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: nindalf, 27 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Eheh peki çekilişe gönder yazsaydı naapcekti acep :D ? Yarıldım :horace: muauhau![signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
Öne çıkan mesajlar