Angelie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Böyle internette kedi resimleri sitesi bilen var mı böyle şirin şirin?
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Canım sen bana söylesene hemen aratıyım ben sana... Tıkla...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 www.kedigen.com ---------->Işte Burası !![signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
trash_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Dev, 01 Ağustos 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Canım sen bana söylesene hemen aratıyım ben sana... Tıkla... :) bu pati hizmette sınır tanımıyo... * siz söyleyin biz aratalım *[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 www.justfuckinggoogleit.com name tells it all buddy diyecem ingiliz mandacısı diyecekler, napiyim çevirmenliğin de böyle bir eksisi var beynim döndü..
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar