olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar oyundan bıkan veya bi nedenden dolayı bırakmak isteyen varsa ve ben naapcm bu acc yi derse ben almaya hazırım bana lvl 60 şuyum var buyum var diye gelmeyim charlar silinecek o yüzden makul bi fiyat bekliyorum sizden saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 pazar alanına açsan bu topici daha çabuk cevap alırsın[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 01 Ağustos 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Daha cok ararsın lvl 60 charı sılecen 100$ a kımse sana lvl 60 char vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 lvl 60 char arıyan kim ben char olmasın mumkünse diorm ki fiyat artmasın yoksa charı kendim de yaparm o yüzden kallavi charı olmayan ve accsini satmak isteyen arklar benle irtibata gecsin işi olmayanda msg atmasn pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar