nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yıllar önce kutunun arkasındaki yazıyı okuyupta "İŞTE HAYALLERİMDEKİ OYUN" diye bağırdığım oyun gitmiş, yerine evercrack-diablo özentisi bi oyun gelmiş. Zamanında rp yapanlarla dalga geçip oyunun bugünkü haline gelmesine sebep olan insanları kınıyor ve oyunu birdaha yüklememek üzere siliyorum. sizin anlayacağınız şekilde: bye b@bz[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 o kadar çabuk karar vermemelisin, bu aralar mesela atlantic de Yarr guildi üyelerini görüyorum. adamlar gerçekten kendini pirate sanyorlar, bıraktım df yi filan onların muhabbetlerini izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar