tBF Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 7 yıldır manowar dinler dururum insanlar bana arada bi salak falan der ama sallamam çünkü şarkılarını seviyorum aman biri şunu desin karizma olsun falanda demiyorum.Zaten tipim görseniz inanamazsınız (kreş öğretmeniyim).Türkiyeye gelecek olsa gideceğim 3 guruptan biridir kendisi.Geldide bileti aldım 45 milyona aldırdım daha doğrusu elemanlara.Tüm hayalim Çooook önce gidip en önden izlemekti ama oda ne ön tarafı kapatmışlar ve ayrıca 125 milyona satıyorlarmış kırıldım üzüldüm sinirlendim.Konserin kötü geçeceğini bile bile yine de gideceğim ama içimde hep bir burukluk olacak.... KAHROLSUN ORGANİZATÖRLER........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ilk gunden 5 topic tebrik ederim rekora gidiyosun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konser için için istanbuldayım pek tanıdığımda yok sıkılıyorum ne yapayım konuşmak benim herşeyim kreş öğretmeniyim demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tmm guzel konus ta hergun bu kadar topic açmaya baslarsan senin basın agrır onu demek istiyorum.Sırf ben degil bi çok kişi tepkisini verebilir o yuzden biraz arayla açsan daha saglıklı sonuclara ulasabilirsin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 niye arayla falan açsınki ? actıgı topiclerde bi sorun yoksa isterse 100 tane açar yani öyle bi kısıtlama olamaz.[signature][hline]Fevaxium level 53 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aklına gelen hersey için açarsa olur.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Topic içerikleri düzgün olduğu sürece 1000 tane açabilir.. kimse de başını ağrıtmaz... bu arada haklısın 125 milyon çok fazla resmen sömürüolar. şu konserllerde festivallerdeki VIP olayına kıl kampaya başladım resmen, RockRepublic 1 , bu 2 . ne bu ya yine Overkill deki gibi yıkarız o bariyerleri olmadı :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yok ya her zaman olmaz zaten internetle ve bilgisayerle normalde pek işim olmaz en azından bu güne kadar böyleydi umarım bundan sonrada fazla olmaz biraz insanları yanlızlaştırdığına inanayorum.Ama merak ettiğim bazı şeyleride fırsat bulmuşken sormadan edemedim yinede saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aaa olur mu hoca ayıp ettin manowar sonuna kadar hakeder o parayı.. Param olsa alırdım şahsen... *!heavy metalll, heavy metall dazeeee*[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sevgili slat unutmaki herkezin parası yok ve bence o gurubu parası olanlardan çok daha olmayanlar dinliyor ki öle olmasa bile bu ayrımı yapmaya hakları olamadığını düşünüyorum umarım benim aynı fikirdesindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eh haklısın tabi ama elden bişey gelmiyor.. Şahsen o kadar parayı bir araya getiremedim yoksa alıcaktım.. Neyse farketmez her türlü izleriz bu fırsat kaçar mı :).[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar