OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar canım sıkıldı okul açılana kadar KO ya döndüm :) Priest açtım ve lvl42 yaptım..Buffer/Curser..42 ye kadar buff verdim kalanı ise Holy Spirit yani curser ya da resser denilen skiller..Avantajlarım ve dezavantajlarım neler olabilir bu priestte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Malach senden bişey isticem... Arama butonunu kullan, MMORPG türleri / Knight Online bölümünü seç "Priest" yaz... Kaç sayfa gelicek bi söyler misin?[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aposta healer bütün sülalene sövecek. Ben benim partidekine sövmüştüm oradan biliyorum. Sadece Buff atıp oturan bir buffer bence en kısa zamanda dayak manyağı yapılmalıdır. DTS dışında o skiller pek işine yaramaz xp için :D Yada diyrumya provoker ve healerlar sülalene sayacaklar :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @Solufain :tup:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sağol yine reskill görünüyor . Murtazacım bunu yeni char açmamın ve yeni skilimin heyecanına bağlayabilrisin ki senden bu tepkiyi de bekliyordum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Benim amacım sana laf söylemek falan değil, yanlış anlaşılma olmasın.. Arama yaptım, priestlerle ilgili 3 sayfa dolusu topic açılmış olduğunu gördüm. Orada yazılanların hepsi tekrar bu topic' e yazılması imkansız olduğu için arama yap dedim.[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yanlış anlaşılmadı..Beklediğim bi tepkiydi dedim..Ama arama inan aklımdan geçmedi bu konuyu açmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar