OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar canım sıkıldı okul açılana kadar KO ya döndüm :) Priest açtım ve lvl42 yaptım..Buffer/Curser..42 ye kadar buff verdim kalanı ise Holy Spirit yani curser ya da resser denilen skiller..Avantajlarım ve dezavantajlarım neler olabilir bu priestte?
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Malach senden bişey isticem... Arama butonunu kullan, MMORPG türleri / Knight Online bölümünü seç "Priest" yaz... Kaç sayfa gelicek bi söyler misin?[signature][hline]we r the n00bz
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aposta healer bütün sülalene sövecek. Ben benim partidekine sövmüştüm oradan biliyorum. Sadece Buff atıp oturan bir buffer bence en kısa zamanda dayak manyağı yapılmalıdır. DTS dışında o skiller pek işine yaramaz xp için :D Yada diyrumya provoker ve healerlar sülalene sayacaklar :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @Solufain :tup:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sağol yine reskill görünüyor . Murtazacım bunu yeni char açmamın ve yeni skilimin heyecanına bağlayabilrisin ki senden bu tepkiyi de bekliyordum ;)
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Benim amacım sana laf söylemek falan değil, yanlış anlaşılma olmasın.. Arama yaptım, priestlerle ilgili 3 sayfa dolusu topic açılmış olduğunu gördüm. Orada yazılanların hepsi tekrar bu topic' e yazılması imkansız olduğu için arama yap dedim.[signature][hline]we r the n00bz
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yanlış anlaşılmadı..Beklediğim bi tepkiydi dedim..Ama arama inan aklımdan geçmedi bu konuyu açmadan..
Öne çıkan mesajlar