mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 cok buyuk gecmish olsun diorm.Ben pazarda gorsem o fiyata alırdım hemen ve ayrıcana bi mesaj bırakırdım o ucuz fiyat hakkında :) tekrar gecmish olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bir tecrube bin nasıhattan iyidir :) insallah bir daha arastırmadan boyle hatalar yapmazsın.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 LOOLZ Olm sen bu oyunu oynama oyunun en Pahali itemini cikardin ve Tırrt ladın alan şimdi Zuaha Ulan Kerizler Olmasa bu dünyada yaşanmaz diodur bırak oyunu bana shard düşse rogue kasarım istedigin serverde.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 :) olur boyle $eyler ya.. bizimdi cafeden n00bun teki tek gemde raptor du$urmu$tu.. koydu pazara 500k dan aldim hemen :D sattim 60m ye :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sen ne çakalsın olm :D Su dogum tarihini al cocuktan deli olacam[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşım geçmiş olsun. Shard'ı satıp, charini çok mükemmel şekilde donatabilirdin. Sağlık olsun. Ne diim. PS: oQo'cum, insanları aşağılamaktan vazgeç lütfen.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 O nir örnekti okumayımı bilmiosun kardes??? Ben Adama Sen Kerizsin mi dedim??? hee ya okula falan git olm Diyorumki : Alan Adam Bunlari diyordur simdi??[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 YAhu sen taktın benim öğrenim durumuma:D ben sana diyorum ki; insanları rencide etme. Adam zaten yapmış bir hata. Bunu illa gözüne gözüne sokuyosun. Hani bu konu uzar da gider.... Bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Abi Adam Oyunu bıraksın sonra acsını cekcek her solediginde millet Dalga geccek Gecmis olsun tekrar ama en azından ona emek verip okadar para kasıp sonra gidip Anvilde +2 e gecerken patlatmaktan iyidir.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben sadece rahatsız olduum bişeyi söledim. Sorun yok artık :) +2 de patlatmak konusuna gelince. Herhalde monitöre kafa atardım.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hiç yoktan iyidir ? iyi tarafından bak :) ben 6m lik abbsy harcadım keske bi tane chitin cıksaydı satsaydım 1m den :) yine 7m az para degil[signature][hline]nick:Grry race:Human level:51 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aman tanrım!!!!!!!!! 7 mile shard!!! YEminle ben sinirlendim burda:)) Hem topic açıyon hemde beklemeden satıyorun.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya beklemeye fırsat olmadıkı koymamla alındı sole bır kalabalık oldu once basında ama nese saglık olsun dıorum butun gece uyuyamadım zaten ama sımdı parayı harcayınca bı nebze rahatladım hıcyokyan 7m param oldu 70 de olabılırdı saglık olsunnapım oyun sonucta ayrıca ben kırmamıstım abbysı bırıne kırdırdım oda al bu cıktı werdı saolsun :) oda bılmıodu o an bılen bırı olsaydı zengındım sımdı :)[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Dismandler, 17 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: oda al bu cıktı Oyh :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 gelde kufretme sımdı delı ettı serefsız alan adamı buldum sonunda +3 yapmıs serefsız 90m den satıo yav nasıl kırmaz allam ya offf[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Dismandler, 17 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki: gelde kufretme sımdı delı ettı serefsız alan adamı buldum sonunda +3 yapmıs serefsız 90m den satıo yav nasıl kırmaz allam ya offf sen o herifi oyundayken cagir arenaya dovelim :D[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Adami türkiyeye davet et :D Sonra Türk Arenasıda gidek fln :)[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Buzkirpisi, 17 Şubat 2005 02:52 tarihinde demiş ki: 70 milyon.Büyük geçmiş olsun.Oyunu bırakabilirsin. buzkirpisine katilmamak elde deil mirage bugün 27m civarinda +1 off ki ne off![signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Buzkirpisi, 17 Şubat 2005 17:26 tarihinde demiş ki: said: Dismandler, 17 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: oda al bu cıktı Oyh :lol: ugh!:)[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dismandler beni Wow dan gönderdiler en az 70-80 m lik shard ı 7m ye satan sen misin diye soruyorlar ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ewt benımde ozaman ben bende deıldım :) napım alan hayrını gorsun tas attımda kolum mu yoruldu :) parayı ıı seyler ıcın harcarlar ınsallah okul fılan yaptırırlar belkı karıyla kızla yemesınlerde :P[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 usta onu alan senden benim arkadaşmış bu arada daha bugün konuştum ama cidden geçmiş olsun keşke koymadan birine sorsaydın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 haklısn ustat napalım sordum aslında ama sorana kadar coktan satılmıstı arkadasın hayrını gorsun[signature][hline]Biri çay koysun lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: xantia, 18 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Dismandler beni Wow dan gönderdiler en az 70-80 m lik shard ı 7m ye satan sen misin diye soruyorlar ! ! ! Allahım ben kacırmısım bunu.krize girdim :lol: :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ahahahaha Ama helal olsun adama, herşeye rağmen yine alttan almış. Dismandler Pati/KO nun efsanevi isimlerinden biridir :)[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar