Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BEN OFFLıNE MESAJ ATMAK ıSTıYORUM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bu msn e kıl oluyorum. msnde olup da icq da olmayan ne. nedem herkes msn e geçti. biraz daha hızlı diye mi. ya ne güzel offline mesaj atardık. bıktım bu msnden ya. tekrar icq popüler olsun.[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
Ben de CAPS kapalı yazmanı istiyorum! diyecektim.. Zaugna olaya el koymuş bile =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
said:
trash_, 01 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
BEN OFFLıNE MESAJ ATMAK ıSTıYORUM

PEKİ![signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
:D sen bekle olucak[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 01 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
Öyle birşey olursa kendimi keserim.

neden acaba sorabilir miyim?[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
aslında bi dedicated shell alsam, üstüne sadece mesaj alma ve yollama özellikleri olan bi msn botu koysam, bi msn plugini yapsam, offlineken mesaj atıldığında mesajlar bu bota gitse, botta diğer user online olunca ona gönderse, hoş olmazmı?
ama yapamam
Mesaj tarihi:
abi biri aysikuu diye sorunca çat diye numara söylemeyi özledim ben ya...telefon numaram gibi bir şey olmuştu artık..böhühüöhüh[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
karşındaki user offlineken mesaj atıyosun, online olunca mesajını alıyo
edik: sorunu yanlış anlamışım :S

[Bu mesaj gonozom tarafından 01 Ağustos 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla ben hiç icq veya yahoo messanger kullanmadıgım için bilemicem..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...