trash_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 arkadaşlar ben bu msn e kıl oluyorum. msnde olup da icq da olmayan ne. nedem herkes msn e geçti. biraz daha hızlı diye mi. ya ne güzel offline mesaj atardık. bıktım bu msnden ya. tekrar icq popüler olsun.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben de uyuz oluyorum, kullanmıyorum deli ediyor bağlantıyı..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 başlık çok falsolu olmuş[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben de CAPS kapalı yazmanı istiyorum! diyecektim.. Zaugna olaya el koymuş bile =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Yusa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende Dünya turuna çıkmak istiyorum.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: trash_, 01 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki: BEN OFFLıNE MESAJ ATMAK ıSTıYORUM PEKİ![signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Bonus, 01 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki: tıklayınca offline msj atabiliyormuşsun olmadı
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 :D sen bekle olucak[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Yusa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: gonozom, 01 Ağustos 2005 20:12 tarihinde demiş ki: said: Bonus, 01 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki: tıklayınca offline msj atabiliyormuşsun olmadı amauhau koptum :D[signature][hline]Git Desemde, Yine Gitme Sen
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Öyle birşey olursa kendimi keserim.[signature][hline]g3nk.
trash_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Alexi_Septimus, 01 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki: Öyle birşey olursa kendimi keserim. neden acaba sorabilir miyim?[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çocugunu kes ( böeak)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 msn plus da ole bir ozellik var ancak cok kıl bir surumdur bu meret dedi dersin ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: trash_, 01 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki: tekrar icq popüler olsun. :tup:
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 msn güzeldir[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 msn[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aslında bi dedicated shell alsam, üstüne sadece mesaj alma ve yollama özellikleri olan bi msn botu koysam, bi msn plugini yapsam, offlineken mesaj atıldığında mesajlar bu bota gitse, botta diğer user online olunca ona gönderse, hoş olmazmı? ama yapamam
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi biri aysikuu diye sorunca çat diye numara söylemeyi özledim ben ya...telefon numaram gibi bir şey olmuştu artık..böhühüöhüh[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mail ne işe yarıyor offline mesaj işte?? anlamıyorum fazladan bi kac sn harcamak mı zor geliyor?[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 karşındaki user offlineken mesaj atıyosun, online olunca mesajını alıyo edik: sorunu yanlış anlamışım :S [Bu mesaj gonozom tarafından 01 Ağustos 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yahoo messenger'da atılıyor offline mesaj..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 walla ben hiç icq veya yahoo messanger kullanmadıgım için bilemicem..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Forum Tr ddebu tur konulardan bırsuru var ne ararsan bulursun..Ordan ara dıyıcem su an kapalı acılınca gırıp bakarsın...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İcq tekrar popüler olmaz dimi : kontrolde etmiyoruz gidecek 6haneliler :p
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kontrol etmeye gerek yok kirpiciğim. Ben yaklaşık bir senedir girmiyordum. Dün bi girdim, kafam kadar listede 0 online. Acc felan da turşu olmamış hiç. Sapasağlam duruyor yani.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Öne çıkan mesajlar