Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ne kadar zamandır farkediyorum ama bug mıdır yoksa lagtan mı biturlu anlayamadım. Olay su... Pvp de yada duel de birisine fear attığım zaman adam diyelim ki kuzeye doğru kosuyor bende o sırada ona sb cakıom dielim. Ama cakamıyorum ne yazıkki cunku bana "target onunde değil ki napıon kuzum" dio sonra fear ın etkisi gecince adam sanki charge yapmıs gibi birden arkama geçio ve başlıo saydırmaya ve bu melee bi karakter ise olumumle sonuclanıo çoğunlukla cunku sasıryosun noluyo nerden gelio die =) Seduce ta da aynı sey. Adam onumde bole asık asık duruo ama birden arkamda bitio ve dmg almaya başlıom. Nedir bu yaa.. lag olsa neden diğer buyulerde olmuyo bu yada oyunun genelinde.. Neden duzeltmiyolar bu bugı bi turlu ???[signature][hline]Soulless - Burning Legion Undead - 60 Warlock Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evet cok oluo o olay benımde basıma gelıo en sevdıım buglardan bosuna fear atıolar :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 wow biter bug i bitmez o olay cok oluyo fear atarsın adamin ustunde cıkar isaret ama adam haraket etmez yerinde kalır veya adam haraket halinde fear yemisse gittigi yone dogru kosar ve dedigin gibi charge yapmıscasına fear yedigi yere gelir tam olarak ne zaman basladı bu bug bilemiyorum ama coookk uzun zamandır var..genelde priest in scream inde az oluyo ama warlocklar fear atamaz oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nefret bir bug bu fear bugu. Fear atmaya korkar oldum, zaten hiç defansımız yok. Fearda böylece yalan oldu hadi hayırlısı. Fear attığım adam roket hızında 100 metre depar atıyor. Böyle oluncada uzakta fln diyor. Sonra aynı şekilde adam arkamda bana saydırıyor. İşin ilginç yanı bize faydası olması için verilmiş bişey bizi nasıl ölmeye sürükler :( [Bu mesaj T0RN4D0 tarafından 01 Ağustos 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj T0RN4D0 tarafından 01 Ağustos 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aynen bende fear atmaya korkar oldum ve alacağım bissuru pvp olsun duel olsun alamıyorum. Duzeltsinler artık sunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[signature][hline]Soulless - Burning Legion Undead - 60 Warlock Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evet o bug yüzünden bende çok öldüm adamın nerede olduğunu göremiyorum birden arkamda bitiyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi o olayi attiginiz adamida dusunun. beyin sarsintisi gecirir adam :) bana cok oluyo yani. fear yedim mi zaten ironforge `un onunde ya daglardan assagi dusuyorum yada deliriyor bilgisayar[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bugda Amatorler yıne kesemıyor Fear A Devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar