eldebaren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Usta aylardır gsf'ye hazırlanmaktan her türlü ortopedik hahastalıga yakalandım sınav dönemi geldi okulların yarısı birbiyle çakisiyo!Gsf'nin en büyük avantajı bütün bir senenin tek bir sınavla harcanmamasıdır.Yani bütün devlet okulları tek bi yere bağlıyken nasıl oluyo da ortak bi sınav tarihi çizelgesi hazırlayamıyo bu ülkede her türlü resmi iş bi noktaya geldikten sonra sapıtmak zorundamı?Bana koyan bu olayın üniversilerde yaşanması hani ilim irfan yuvası hani bilgiye kültüre çağdaşlığa giden yol? hepsi fasonmuydu yani?ben artık tiksinmek istemiyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hayat adil değildir bu muameleye uğrayan tek sen değilsin[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sen daha ilk kademe sınavlarını dusunuyorsun. Esas cakısmalar 2. elemelerde ve mulakat sınavlarında yasanacaktır her sene oldugunu gibi. Allahtan benım böyle bir sornum yok bu sene. Mimarsinan marmara yıldız fotograf , mimarsinan marmara grafik okadar..[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ooo yine bu topic acilmis..gecen senede bayya bir tartisilmisti.... malesef egitimde ne düzgün ki ,bunda bir duzen ariyorsun arkadasim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 msü'de basarılar nindalf ben o tarihte deu'da olucam ama marmarada görüsürüz grafik ikinci tercih:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben o sınavı kazanalı 4 yıl oldu ama neler .ektiğini biliyorum bi oraya bi buraya aman o olmadı bu oldumu onun tarihi nezamandı falan filan..... Buna bi çare bulsak ... mesela hepsini aynı tarihe koysak senin istediğin bu sanırım ama ozaman da 1 şansın olur okadar hangisi daha iyi sence... He ben demiyorum bu daha iyi ama DAHA iyisini biliyorsan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar