asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abiler ben simdi speed + scroll satıodum 10.5m den bitanesine ole sine 105m yazdım adamda sagolasın aldı bu adam beni gm ye sikayet etse ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sorun olmaz. Pazarda her şey caizdir :D Adamın eşşekliği. Bişler alırken yanında fazla para taşırsan öle kalırsın :D [signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari [Bu mesaj Solufain tarafından 01 Ağustos 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi napım adama geri mi verım ama bi hile kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Rahat ol.Hiçbişi olmaz."Ben fazla dürüstüm,yaptığım etik değil,ben adamın çok umurundayım" diyorsan ver geri. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 01 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hiç verme yaa bırak. Adam almış işte. Sana küfür etmediyse kendide farketmemiştir. Sonradan hack yeim diye gezinir bence :D (gerçi o kadar parayla gezen adam üzülmez bence çok )[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi dogru adam malsa banane ama ayıp oldu adama ingilizce de yok bişi diemıom adamda anlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya salla at cebe sen alsan vermezler geri sende verme kapiş[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aklıma Dismandler geldi bir an :D http://forum.paticik.com/view.php?id=116484[signature][hline]Buzkirpisi 1 haftaya GW HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ahh ahh. Efsane eadam. Geçen bi mesaj attıydı gene :D Hastayım o konuya :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Buzkirpisi, 01 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Aklıma Dismandler geldi bir an :D http://forum.paticik.com/view.php?id=116484 koptum ya:D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 adam ingilizce bişiler yamya basladı ya yalvarıo ya kufur edio jeton yenı duştu salagın yanlız abi o shard cıkaran adam daha degişik bişi ya adam7 m ye sattım die havaya ucucak 2 dakka sonra foruma bakıo aglamaya baslıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar