asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abiler ben simdi speed + scroll satıodum 10.5m den bitanesine ole sine 105m yazdım adamda sagolasın aldı bu adam beni gm ye sikayet etse ne olur
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sorun olmaz. Pazarda her şey caizdir :D Adamın eşşekliği. Bişler alırken yanında fazla para taşırsan öle kalırsın :D [signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari [Bu mesaj Solufain tarafından 01 Ağustos 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi napım adama geri mi verım ama bi hile kullanmıyorum
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Rahat ol.Hiçbişi olmaz."Ben fazla dürüstüm,yaptığım etik değil,ben adamın çok umurundayım" diyorsan ver geri. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 01 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hiç verme yaa bırak. Adam almış işte. Sana küfür etmediyse kendide farketmemiştir. Sonradan hack yeim diye gezinir bence :D (gerçi o kadar parayla gezen adam üzülmez bence çok )[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi dogru adam malsa banane ama ayıp oldu adama ingilizce de yok bişi diemıom adamda anlamadı
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya salla at cebe sen alsan vermezler geri sende verme kapiş[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aklıma Dismandler geldi bir an :D http://forum.paticik.com/view.php?id=116484[signature][hline]Buzkirpisi 1 haftaya GW HatalıysamReport me
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ahh ahh. Efsane eadam. Geçen bi mesaj attıydı gene :D Hastayım o konuya :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Buzkirpisi, 01 Ağustos 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Aklıma Dismandler geldi bir an :D http://forum.paticik.com/view.php?id=116484 koptum ya:D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 adam ingilizce bişiler yamya basladı ya yalvarıo ya kufur edio jeton yenı duştu salagın yanlız abi o shard cıkaran adam daha degişik bişi ya adam7 m ye sattım die havaya ucucak 2 dakka sonra foruma bakıo aglamaya baslıo
Öne çıkan mesajlar