Necro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Beyler lvl 56 priest var 60 yapmak istiyorum nickim _necrozan_ aresde bu konuda yardım edecek var sevinirim Nasıl diyeceksiniz(apos vs olursa gelebilirim sevinirim yardım ederseniz lvl 60 olmak istiyorum bir an önce :( )
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Aç seeking bekle. Almıyolar mı party e ?? Beramusta en fazla 1-2 dakka bekliyorum. Olmazsa kendin kur dicem. Areste olmadığım için başka bişi diyemicem :([signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 30 Temmuz 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sekking de %1 için bile saatlerce beklediğim oluyor clana sesleniyorum a2 a3 boş oluyor genelde ama gelmiyorlar Benle takılıp lvl kasacak varmı :(
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Buff healersan sağlam bi adam bul 2niz cz de veya esland ta deru kesin ???[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ayrıl klandan başka klana geç.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kirpi nede güsel diyosun kolay mı? :(
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yokmu yardım sever bi allah ın kulu sabah 8 den aşam 11 e kadar online olabilirim.
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Necrozan dayak mı istion :D Mykoya Nooldu Hani Dönmiceydin Bidaa :([signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben beramusta 15dk bekliyorum level 55lr mage açılan partyler: Troll king[esc] Troll[bişi çıktı adam partiden çıkıp aldı party dağıldı] Troll[dogru düzgün kesemediler ben çıktım] harpy ks[esc attim] harpy ks[esc attım] Apos[clandan adam geldi attılar] Harpy[clandan adam geldi attılar] Diorum icemi olsam kaldım 55de :)
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 necrozancığım ben lordbowman charım şu an tadilatta benimde lvl 56 tadilattan çıkınca birlikte kasarız ben parti kurarum
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Tadilata bekliyememmmm[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 valla yardımcı olm ak isterim ama bende level 57 priestim ama istiyosan bizim clana gel WİNNER baya apos falan yapıyolar cok kotu bi leveldesin level 57 olup 1500 aacmaya bak once sonra zaten partiyee parti demiyosun :D Bu arada The others asistleri veya kurucusu kim ??
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bak bende beramustayım ve seeking de party bulamıyorum . kardeş en iyisi evinde ise bilgisayarın otur gece kendin apos kur ben hep öle lvl atladım. harpy de golem de lvl kasmak hikaye hep ks ci dolu. kur bi apos bak sonra seeking e adam geldikce salla bvirilerini sana kıyanlara acıma :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 53 np: 4K :(
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: TrTownUser, 30 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Beyler lvl 56 priest var 60 yapmak istiyorum nickim _necrozan_ aresde bu konuda yardım edecek var sevinirim Nasıl diyeceksiniz(apos vs olursa gelebilirim sevinirim yardım ederseniz lvl 60 olmak istiyorum bir an önce :( ) ben yardım edem am pardon ben orctum demi:D[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hıhahaho =P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Orc olim gelim valla :) harpy yapcasmı ama :D
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bekle bekle bekle en sonunda bi invite gelir abi paf pls abi swift pls :S lard orc 0_o
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: TrTownUser, 31 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Bekle bekle bekle en sonunda bi invite gelir abi paf pls abi swift pls :S lard orc 0_o ahahahha lol gel sen orc ol aramıza katam seni 60 ol garanti oksye aldırırım seni....Gel sende doğru yolu bul biz gibi...[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Premium alamıyorum ki :(
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 PARTY mi level up mı gecin onları bunun sonu paralı :D PARTY BULAMAYAN BENIM SERVER DA KASA BILIR :D BAGLANMAK VE OYNAMA ISTEYNLER MSN DEN ulaşşın acayım server ı :D SERVER= MEPHISTO-1 LVL= 9X KİNG= MEPHISTO GM= MEPHISTO
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sana yardım etmeyen bir clanda diye bulunuyorsun ki..[signature][hline] "İkimize Birden Yükleniyorlar! Ama Sen Ağlama..."
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: KONUR_ALP, 01 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki: PARTY mi level up mı gecin onları bunun sonu paralı :D PARTY BULAMAYAN BENIM SERVER DA KASA BILIR :D BAGLANMAK VE OYNAMA ISTEYNLER MSN DEN ulaşşın acayım server ı :D SERVER= MEPHISTO-1 LVL= 9X KİNG= MEPHISTO GM= MEPHISTO muahahah adam server açmış 4kişilik...bizide çağırıyo gidek hadin...[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
Öne çıkan mesajlar