Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Chitin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ben mykoda oynuorum.Ama yeni cihtin fln görmedim.Bi resmini gönderebilicek arkadaş var mı??Bide bu yeni cihitinin rogueye olanı var mı??
LvL:4x
Rogue(Assasin)
Mesaj tarihi:
yeni chitin mı çıkmış resmi gönderinde görelim gerçekten merak ettim şimdi[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
beyler biraz olsun japkodan görmüşlüğüm var geçende ölesine girmiştim ve kırmızı chitin ve siyah chiitn var...(preist,rogue,war,mage hepsinede var)
kırmızı çok süper gözüküyo acayip manyak bitane mage gördüm kırmızı crimson set,fire+8staf ve kırmızı pelerin vardı acayip pislik gözüküyodu KE gelice uskoya işallah bizdede öle olur......[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz...
Gavur:full
Türk:a.ksenin a...av..a.....
Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back
Türk:?
Gavur:damn TuRKs....

SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_...
JoB=Hunter...NP=3xx:D
Mesaj tarihi:
Bu sözlük açılmıyor bende. Diğer pati sayfalarıda açılmıyor. Daha açılmadı biliyordum ben onları nereden yolladın sen o linki oda çalışmıyor.
Bu arada bilip bilmeden laf söylemiş bazıları önce araştırsınlar diyorum chitin türleri vardır yeni. Denk gelmemiştir sana. ben Japko'ya ilk başadığımda görmüştüm milletin üzerinde falan :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
  • Yeni Oluştur...