Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 Temmuz Kadıköy Buluşmasının Formatlı Resimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu durun be hergün olmaz[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ah şu evin tadilatı bir bitse....
gelecemde evde 15 tane işçi varken nereye ....
1 hafta sonra yapın şunuda millette gelsin ya..(yani ben..)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
yapıcaksak hemen yapalım.benim dershane başlıo.HEP ÖSSYE GİRECEKSİİİİİİN :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
15 Ağustos'a kadar oldu oldu , yoksa ben giderim adım kalır filan...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
la normaldede sen gelmionki hymn ne deişti[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
la nereye gelmedim , 3 kişilik efsanevi pati buluşmasındaki 3 kişiden biri diil miydim hıı ? ötesi yok işte o buluşmanın ehe.

geçen buluşmaya da parasızlıktan gelemedim , ayın sondan 2. günü buluşma mı olurmuş peeh. :B

edique : dershane var evet. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 01 Ağustos 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya kardeşim ne dioz paranız olmasa bile gelin ben karşılıcam ya aaaaa[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
haydaaa e dedim o kadar bi nargile ısmarlayan olursa gelcem diye kimse bişey demedi , ben de maden çıkardım paso.hani gerçek hayatta para yok uo'da olsun bari. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Mesaj tarihi:
buluşalım yalnız ben aynı giysilerle gelirim muaha gözlükte dahil:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.

[Bu mesaj Malkavian tarafından 01 Ağustos 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yine cumartesi gunu ozaman ayni yerde ayni tiple gelelim :D tanimasi kolay olsun :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
ne cumartesisi ya biri salı dio biri ertesi gün[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ne zaman şimdi söleyin
ben çok para getiremicem malkavian güveniorum sana :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eyw ama yalan olur herhalde bu buluşma[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
salı olsun bizim olsun. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Mesaj tarihi:
Ben gerçekten gelicem malka yuk olmamak için nargileden bile feda ederim ama buluşalım :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
sen zaten adisin adam nargileyi deviriyor herkes ben devirdim sandı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
herkes birbirine destek cıkar ya bir şekilde

yarın mı buluşuyoruz o zaman?

msnden adam toplayın=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
  • Yeni Oluştur...