CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 duahdhaus dota bilmiyor ne kelime abi :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 noluo burda[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. [Bu mesaj Malkavian tarafından 01 Ağustos 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eee ne zaman gidiyoruz[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ee kırılan nargile için naptı adamlar? Pek bi şe demediler mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bir ozure bagladik :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tatlı dil yılanı deliğindne çıkarır[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | [mailto:[email protected]]Mail pohu püsürü![/url]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bırakın tatlı dili adam yaptıgımız saygısızlıktı ama o kadar gürültü şamata hehe[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 başta kovmadığına pişman olmuştur zaten baya bagırdık ama biz de[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bağırmayıverseydin[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | [mailto:[email protected]]Mail pohu püsürü![/url]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ahaha, bu iyiydi ya "HEEEP KEEEL KALACAKSIN" diye bağıran kimdi? ben sakin sakin tavlamı oynadım walla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 siz yemek yerken biz 4 kişi paşa paşa kaynaştık sohbet ettik adam bize kızmamıştır ondan hehe[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya ben bağırmadım spidee bağırdı[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oha diyebiliyorum sadece[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sen erit biraz da o göbeği sonra gel sataş bana[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne var, olamaz mı göbek alla alla, hem kemik o bir kere[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 O şeklinde bir kemik[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evet, bulletproof işlevi görüyor kendisi, siz de o da yok, eziqler[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yapıyomuyuz bidaha bu sefer dotayıda örenmişlerdir(inşallah) gideriz daha bi eğlenceli olur.Söz çıkmıyacam bidaha bak valla :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dota bilmem ben , uzun eşşek oynayalım yine. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 imzalık ya bu=) moda sahile inmedik ama bu sefer, inseydik oynardık o kafayla=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu arada hymn dikkatini cekerim ilk defa benim düzenledğim bir buluşma vasat üstü bir katılım ve sorunsuz bir organizasyonla geçti, zamanla oluyor artık=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dikkat ettim , artış var cidden. :9 buluşma bir TW tarafından düzenlendiği için ilerde arkamız olsun diye de gelmiş olabilirler. :P neyse Ağustos geldi cepler doldu , bir dahaki buluşmaya gelicem kesin.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: namesiz, 01 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Yapıyomuyuz bidaha bu sefer dotayıda örenmişlerdir(inşallah) gideriz daha bi eğlenceli olur.Söz çıkmıyacam bidaha bak valla :D Klavye F klavye diye oyundan mı çıkılır abi, senin yaptığın da iş..[signature][hline]Click! Welcome back!!
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eee Gidioz Mu....??[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
Öne çıkan mesajlar