Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 Temmuz Kadıköy Buluşmasının Formatlı Resimleri

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

said:
BullDoG, 31 Temmuz 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
2. oyunda blake yuzunden gittik :(

konusturma beni simdi.... ama konusacam

la ilk oyunda allahın en buyuk 2 noobu bizdeydi la eagle ve blake kardesim yok boyle bi olay blaker strun at dersin adam mana doldurmadan gelmis stun yok eagle daha itemlari almadan benim bile hjayatımda gormedigim bir olayın kagıdını almıs null deyince null kagidi almis TOVBE TOVBE[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü onlar her akşam bana kan buluyorlar bende borcumu nargile ile ödüyorum pati buluşmalarına borçları kapatmak için geliyorum bu arada custodem eagle iyi oynuyor bence saldırın diyince kaçıyor blake de süper korkusuz hero canı ne olursa olsun hep öldürmek için saldırıyor[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle muthis canim adam oylesine kagitlar almis falan boyle... bunlar ezmek icin degil yani ama takimda spidee ve ben biliyorduk bu kadar zaugna yi saymiyorum o etkisiz eleman oldu oyunda:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 31 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
ben bir şey yapmadım, suçum yok benim=)

adamlar git yukarıda kas dediler, gittim kastım alla alla
[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

yahu iyide zaugna düşünmen laızm adamlar teker teker ölüyor ortada yardım etsem mi diye biz niye kazandık biliyor musunuz profesyonel çalıştık ekim çalışması canımız azalınca prawler iyileştirdi bizi destekledi hep bizde hep birbirimizi kolladık açlık etmedik[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

ehuhe, arada birileriyle falan karşılaştığım için "ehehe bak nası da zorluyorum adamları" modunda takılıyordum ben orada

nerden bileyim...=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

1. oyunda da sizin sayica ustunlugunuz wardi o zaman 3 kisi iptal ben ve spidee siz 4 kisi? oldu mu simdi

2. oyunda zaug yine bisi yapmadi pek :P ben spidee fazladan sizde bide blakee wardi sagolusn creeplere stun atiyordu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyun tek başıma coştum da ikinci oyun köpek olmaktan kurtulamadım işte

purge yaptım birkaç heroda, bi tek onlar vardı

sondan ikinciydim zaten[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

AMAN ALLAHIM NE BUYUK KAYIP...

bizde eagle ve blake vardı diyorum ustune zaug etkisiz eleman diyorum sizde bulldog sen kenshin prawler diyorum adami hasta etme diyorum WHİCKED SİCK oluyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...