KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Zencilerin çoğunda böyle ya...Az önce 50 cent'in doğumgünü kutlamasını izledim TRL den .Adam öyle bi gülümsüyoki kameraman kör oluyo sanki.Kamera birden bembeyaz oluyo.Ama siyahlıkları seçebiliyosunuz.O da siyah arkadaşımızın suratı oluyo sanırım :D Neden böyledir anlamadım :)[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bütün zenciler de aynı şey varmıdır bilmiyorum ama çoğu ünlü dişlerinin daha çok beyaz görünmesi için bir olaylar yaptırıyorlar dişçide. zencilerde belki göze çarpıyordur :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konu dışına benziyor bu arada.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yok mtv de gördüm onun için colgate in sırrımı lan falan dedim.Ben de kör oluyodum Nur Dede gibi bi sırıtış yerler sallanıyo ...Kız arkadaşına acırım ben bu adamın konuşurken bile gözlere acı veriyodur :D[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 misvak dır o sende kullan seninde beyazlasın[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bende misvak istiyom :P[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 onun öyle parlaması zencilerin dişlerinin rengiden kaynaklanıyo olabilir.çok siyahta biraz beyaz hemen sırıtıyo:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar