Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peki ya Smooth Jazz?

green_martian

Öne çıkan mesajlar

Hazır jazzla ilgili bi topik varken onla alakalı farklı bi konu açıyım dedim..Smooth Jazz, bu güzide müzik türü türkiyede pek tanınmaz ancak tanıyanlar buraya tanıdıkları grup, sanatçıları yazarlarsa tanınmaya başlanabilir.. ne biçim bi cümle oldu bu?[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737
Sosyal ağlarda paylaş

Al Di Meola'nın Smooth Jazz Parçaları vardır.
Miles Davis'in de öyle.
Asıl olarak ise meşhur Kenny G'den başka; Spyro Gyra, Fourplay, David Benoit, Bela Fleck, Bela Fleck&The Flecktones, Marcus Miller, Diana Krall, Elena denilebilir. Daha da denir tabiii.
Bu kadar aklıma gelenler derkennnnn aklıma hemen Peter White geliyor efendim. Evet bu kadar.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

söylediğin bi çok sanatçının parçaları bende mevcut
shatakak mıydı neyse onuda indiririm saol

digiturkte 444'te smooth jazz kanalı var bazen çok güzel parçalar çalıyo tavsiye ederim.. ama tek sorun çalan kişinin adını yazmaması yazmaları lazım halbuki..[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
5 yıl önceki bi başlığı tekrar gündeme getireyim =)
Smooth jazz sanatçılarından tavsiyeleriniz nelerdir?
Bide güzel alto sax parçaları arıyorum =)
evet buyrun
Sosyal ağlarda paylaş

www.smoothjazz.com'da radyo dinleyerek kültür sahibi olunabilir.

ben fourplay'i tavsiye edebilirim. onun dışında grup bazında tavsiye veremeyeceğim. ama sevmediğimden değil bilmediğimden. radyoda süper şeyler çalıyor.

alto-sax zaten smooth jazz da çok var. kenny g, gerald albight, kirk whalum, david sanborn vs. ben sevmiyorum ama, çok iğreti bir ses çıkarıyorlar saksofondan.

smooth jazz - funk jazz birbirine yakın türler olduğundan kısmen incognito, soulive hatta jamiroquai gibi grupları da dinleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...