Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben onceden cok fazla ateride oyun oynardım :) şimdi şu mame olayına yeni geçtim mame067b i çektim bana bi yardım edermisiniz nasıl çalıştırıcam :) teşekkürler[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 exe ye çift tıklayacaksın =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Lopeth, 29 Temmuz 2005 05:50 tarihinde demiş ki: exe ye çift tıklayacaksın =) abi ben mongol değilim exeye çift tıklıyorum[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 rom klasörüne attığın oyunu ve bios dosyasını listeden bulcan[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abi mame.exe ye tıkladığım zaman herhangi bişey çıkmıyor komut istemi gibi bi pencere açılıp hemen kapanıyor sebebi nedir ( makina xp prof. )[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende aynı sekilde calistiradamdim windows xp var bi tane rom indirdim yukledim klasore ancam mame ye basınca dos penceresi cikio ve kapanio 98b ve 067 yle denedim ikisindede bole oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 beyler 2in32 versiyonunu indirin siz dos versiyonunu indirmişssiniz[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kacinci kere soyluyorum mame32k v0.67 cekerseniz sorun hallolacak uyumluluk filan yapmayin direk calistirin...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kaillera dan şaşma[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bi insan nikiyle bukadarmı uyusur :D hocam adamlar emulatorden bahsetmişler sense plugin demişssin pıravo[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar