LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Slm herkeze server'a girebilen var mı saat 2 den beri giremedim sorun nedir acaba? login faild diyo başka bişi demiyo Şu anda yanımda oynuyan biri daha var ben giremiyom edit: haksızlık bu!!!!! [signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben oyundaydım dc oldum giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aynen bende Dc oldum giremedim[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ağustos ayında KE upgrade i olacak dediler. Bu gün 1 Ağustos, doğal olarak bir update bekleniyor. Tabi KE update i olmayabilirde, ama olsa da hasret bitse keşke :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Olsun bişeyler artık ya. arkadaş zoruyla geri döndüm oyuna ama bu seferde oyun sarmıyor. said: KaKsi, 01 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Ağustos ayında KE upgrade i olacak dediler. Bu gün 1 Ağustos, doğal olarak bir update bekleniyor. Tabi KE update i olmayabilirde, ama olsa da hasret bitse keşke :D [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar