mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kontörlü hatlarda her konuşma veya mesajdan sonra kaç kontör kaldığı ile ilgili bir mesaj geliyor ya, turkcell'de bu kontör bildirme servisini kapamak mümkün mü? yani dakka başı kaç kontörüm olduğunu söylemese de ben istediğim zaman baksam.. eğer mümkünse nasıl yapılacağını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bir süper şifre alarak kapatabiliyorsun. süper şifreni alıp internetten kapatabildiğinden eminim. daha 2 gün önce baktım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evet dediğin gibiymiş, hallettim saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben anlamadım nası bişi yapmak gerekiyo[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 turkcell'in web sitesine gidip kendine bi süper şifre alıyosun. bu şifre telefonuna mesajla geliyo. sen tekrar internete girip o gelen şifreyi kendi isteğin olan bi şifre ile değiştiriyosun ve bir nevi account'un olmuş oluyo. tel. no.n ve süper şifren ile login olup ayarlardan bu kontör bildirme servisini kapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hmm orendıgımzı ıyı oldu kapattıralım da bbıldırmesıde ıyı smdı ıkılemde kaldım =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar