Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pc.mden ses gitti ne olur yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sabah laptop.u actim, her sey normal gibi basladi ama ses yok.. Denemek icin Winamp'i actim,

Windows Media Player cannot play the file because there might be a problem with your sound or video device. Try installing an updated device driver.

hatasini aldim. Audio driver'i update etmeye calistim, ama en yeni sürüm sendeki dio wizard. Ses kartim mi yanmis demek bu? Laptop icin ses karti degistirmek kaca patlar? Kisacasi bana patlamis midir?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
ses kartı öle deli gibi çalışan bişi diildir ya... yanarmı? ben hiç durmadım... bişi demiim. ama driverı sil baştan yükle bişiler yap. kartın yandığını hiç sanmıorum

edik: gramer sıçtım[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 01 Ağustos 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olmamıştır bişey. Yanmış kartı sistem kolay kolay tanımaz. Aygıt yöneticisinden sil ses kartını. Restart et sonra tekrar install et driver'ları ...
Mesaj tarihi:
bazen yüklediğin programlardan böyle sorunlarla karşılaşabiliyorsun veya yanlış driver yükleme denemesinde falna oluyor. ama bilgisayarın başına bir velet geçtiyse her tarafını kurcalarkende olabiliyor. Driverini tekrar yükle düzelecektir.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
inanmicaksiniz ama pc'den tekrar ses gelmeye başladi. yau msn nudge sesini bu kadar sevecegim aklima bile gelmezdi... biraz cızırtı var ama olacak o kadar. :) oh içim rahatladi. sagolun arkadaslar, bi ara silip tekrar yükleyim bari driver'ı da :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
lap top un drıver cd sını bul ses kartının drıverlarını tekrar kur buyuk ıhtımal gelır gerı bıde ondan once restart atrmanı tavsıye edebılırım[signature][hline]--Borgır--
  • Yeni Oluştur...