Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(w)LAN kurmayı düşünüorum... yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde bir linux, 2 windows PC birde HUB görevi görecek olan wireless ADSL modemim var. modem windows PC lere wireless, linuxa kabloyla bağlı. bide 2 printer.

evde bir network kurmak istiyorum, mümkünse linux makinamı kullanarak. detaylı bir yardımda bulunursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkürler.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
sorun yaşamazsın
herhangi bir ayar yapmaya bile ihtiyacın yok.

bende linksys ve us robotics'in wireless adsl router&modemleri var.

modemin modeli ve markası nedir ?

[Bu mesaj Hush tarafından 01 Ağustos 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
linksys benimde.... wireless-g Wag58G fln onun gibi bişi. modem içerde bakmaya üşendim =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
gerçekten bu konuda HIÇBIR bilgim yok. windows da olduğu gibi kurcalama rahatlığımda hala tam olarak oturmadı. linuxta bişilere sıçıcam diye korkuyorum... napmam gerek tam olarak?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
Aslında şu anda LAN'ın var olması lazım, çünkü modemde DHCP özelliği var. Ama linux PCnin windows networkune nasıl bağlandığı konusunda bilgim yok[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
  • Yeni Oluştur...