Pati Sistem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Love Actually Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yazan oldumu bilmiyorumda "karşı pencere" var ferhan ozpetek in...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: SmoLaFein, 31 Temmuz 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Titanic bence hele muzıgı benı olduruyor cok guzel bir aşk filmi :( +1.daha iisi vardır da bilmiom:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 :( Melekler şehri dışında aşk filmi bilmiyorum... Kendimi ruhsuz hissettim.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sweet November City of Angels Serendipity Hannibal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Im Juli üstüne de tanımam[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 nothing hill ve Love Actually benim hayatımın filmleri. bu ikisininde senaristi Richard Curtis. bu adamı araştırdım bunun bütün filmler; nothing hill bridget jones serisi Love Actually ve Dört Nikah Bir Cenaze(Four Weddings and a Funeral) ben bi tek son yazdığımı izlemedim ve hemen izlemeliyim yalnız dikkatini çekerim hepsinde Hugh Grant oynuo [Bu mesaj unaccompanied tarafından 01 Ağustos 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya izledim hepisini yanlız farklı olan love actually bunların arasında çok bağımsız kalıyo. Yani film bi orda bi burda gibin bundan dolayı. bana çok deişik geldi.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kasımda aşk başkadır Joe Black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Revenge, 31 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki: 1-Sweet November (Kasımda Aşk Başkadır) Bunu unutmuşum. :) Edik: autumn in new york-new york'ta bir sonbahar Bi de bunu unutmuşum :P [signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 01 Ağustos 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Before sunrise..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar