Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu universitede okuyan warmı bilgi edinmek istiyorum nasıldır eğitimi kampüs ortamı vs. yeni kampüse geçme durumu warmıs bu sene sanırım doğrumudur??? dersler boş geçiyomuş diyorlar.aslı warmı ...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Güzel bir kampüs ortamı arıyorsan yazma bence. Çünkü öyle bir şey yok. Yeni kampüs açıldı tabiki eski kampüsten çok daha iyi ama her bölümü bu yıl oraya taşıyamadılar. Şu an sadece mühendislik fakültesi ayazağada olacak. Diğer bölümler beylikdüzünde. Eğitim olarak sorun yok eğer istekliysen iyi eğitim görürsün ben 1 yıldan beridir boş geçen ders görmedim. Bir kere ekonomi hocasının babası vefat etmişti o hafta işlememiştik onun yerine sonradan ek ders yapıldı tek hatırladığım bu. Ama devamsızlık sorunu olmuyor pek arkadaşına filan imza attırıyorsun. Çoğu hocada takip etmez zaten. Türkçe dersine 2 kere girdim sadece teki ilk gün olduğu için diğeri de proje teslimi için AA aldım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar