Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metalurji ve malzeme mühendisliği

taz

Öne çıkan mesajlar

bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı?
yıldızda bu bölüm tutuyor rahat
338,5 puan var
yıldızda okunur mu bu bölüm
iş bulunur mu mezun olunduktan sonra :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

elektrik değil de elektronik falan tutuyo
onlar nasıldır ki[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

Sosyal ağlarda paylaş

yeni sistemi bilmiyorum pek ama ouanın sanırım iyi bir muhendisliğe yetecek bi puan. salla boşver malzemeyi metalurjiyi.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

yok beya yetmiyo
yıldız makina ikinci öğretim bile olmucak
puan yetiyo da dilim falan tutmuyo :([signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

sanırım sen okula onem veriyorsun. valla bence mesleğe önem ver okula değil. başka bir okulda oku bence. ben ankarada fizik okuyacağıma kırıkkalede inş muh okudum. pişman değilim. iş alanları fiziğe gore kat kat daha fazla. sende ona gore tercih yap bence. okulu bitirince kafanı vurma bi yerlere.
okulun neresi olursa olsun mesleğinde gelişirsen kimse sallamaz nerden mezun olduğunu.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
Sosyal ağlarda paylaş

okula falan önem vermiyorum
seçebileceğim bikaç tane meslek var
makina bilgisayar elektronik
makinada yıldız var sonra uludag fln var
gazi de var arada ama oraya gitmem
bilgisayarda biyer yok zaten devlet okullarında
kocaeli i.ö belki sondan tutarsa oraya gidicem
elektronik uludag i.ö var tutan belki orası olur

yıldız inşaat tutuyo ama bilmiyorum inşaat mühendisliğini sever miyim. aslında aklımda o da vardı ama şu an istemiyorum. inşaat mühendisliği iyi midir :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

sana şöyle diyim.
bende inş muh'e hiç bir bilgim olmadan girdim. ilk seneler nefret ettim. şimdi mecburiyetten seviyorum. ve iş alanı gerçekten baya geniş ve imkanı bol diyebilirim. o açıdan tatmin ediyorum kendimi.

ama daha tam olarak mesleğine karar vermediysen ilk olarak sevdiğin bir alana yonel derim. olmazsa aç hurriyet gazetesini hangi meslek dalına cok ilan varsa o dalları araştırmanı tavsiye ederim. mesela makina muh ise gir unilerin sitelerine derslerine bak. hocalarına bak. ders içeriklerini incele arkdaşlarına sor. vs v.s..[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir arkadaş şey dedi
makinacılar en fazla 800den baslıyo falan dedi
ben de makinadan soğudum
koca ay çalışçam, 800m alcam max
kötü dedim
gerçi yükselir bir iki senede ama
bilemiyorum kararsızım ya of[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

abi o dediklerin allahın emri de
4 milyar ilk girişte kim veriyomuş ben direk oraya gideyim :D[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

abartmayın arkdaşlar sen herhangi bi muhendislik dalından mezun olunca ilk girişte 800 milyon para alırsan bence opupde başına koy.

ama diyosan ossde derece yaptım odtu elektroniği bitiridim yada itu ins muhu bitirip ustune master yaptım gibisinden uber bir yerleri bitirmişsen dersin ozaman alırsın 1.5, 2 milyar.

ama herhangi bir dalda kendini yetiştirip uzman olursanda alırsın bi o kadar para.

neyse benim değinmek istediğim nokta yıldız uni yada istanbulda başka bi unide abuk bi bolume girmektense başka bi şehirde adam akıllı bi muhendislik okumanı tavsiye ederim. sonuçta muhendis olucan ve bolumune gore imza yetkin olucak.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,

[Bu mesaj mdma tarafından 01 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DueLisT, 01 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
oha 800 naptin haci

o makineyi 7 yılda bitiren bi insan icindir heralde

makine+yuksek lisans+yabanci dil 4 milyar 3 ayda bi cifte maaş

her meslek icin bu bole gerci ehhe

hahaha naptın be zaten türkiyedede makinacılara acıp buyrun girin diyolar dimi
iş tecrübesi olmayan kimseyi o şekilde işe almazlar
not:olsa olsa 1-2 kişi olabilir benim çevremde tazın dediği bigi çoğu kişi max 800 den başladı ki taza onu diyende benimdir muhtemelen[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 01 Ağustos 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen deilsin :p[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Valla çevremde makina müh. leri var.Doğru yüksek lisans olmazsa o kadar parayla başlarsın işe.Ama yüksek lisans yapanlar var(çevremde),adamlar tofaşta bmc de falan çalışıyor ve maaşları gayet iyi...Haa ingilizcelen olması lazım birde[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkolous, 01 Ağustos 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
said:
DueLisT, 01 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
oha 800 naptin haci

o makineyi 7 yılda bitiren bi insan icindir heralde

makine+yuksek lisans+yabanci dil 4 milyar 3 ayda bi cifte maaş

her meslek icin bu bole gerci ehhe

hahaha naptın be zaten türkiyedede makinacılara acıp buyrun girin diyolar dimi
iş tecrübesi olmayan kimseyi o şekilde işe almazlar
not:olsa olsa 1-2 kişi olabilir benim çevremde tazın dediği bigi çoğu kişi max 800 den başladı ki taza onu diyende benimdir muhtemelen

benim tanidiklarimda bole başladi ben napayim?[signature][hline]´´dUAlİSt´´
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...