Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi farming karakter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asagıdaki su an 3. kastıgım chr diğerleri tüm elite skillere sahip ve 600k xp leri var yani yeterince deneyim kazandım ama bu chr inanılmaz bir farming yeteneğe sahip bence oyundaki en iyi farming chr bu
Class: Elementalist / Monk

Attributes: (cost) '+' kullanılan runlari gösterir
Energy Storage: 10 (61)
Healing Prayers: 11 (77)
Smiting Prayers: 10 (61)

Tolam kullanılan attribute points : 199/200

Skills: [Attribute] (Energy, Cast Time, Recharge TIme)
1) Aura of Restoration [Energy Storage] (10,0,20) Enchantment: 60 saniye için , 317% harcadığınız energy nin kadari heal
2) Symbol of Wrath [Smiting Prayers] (5,2,30) 5 saniyelik , 24 holy damage . veriyor tüm cevrenize 5x24 saniye

3) Healing Breeze [Healing Prayers] (10,1,2) Enchantment: 10 saniyelik 8 ok hızında health geri aldırıyor

4) Balthazar's Aura [Smiting Prayers] (25,1,15) Enchantment: 10 saniyelik uanınızdakinler 20 holy damage alıyor her saniye boyunca 10x20
5) Zealot's Fire [Smiting Prayers] (10,1,30) Enchantment: 60 saniye , boyunca kullandıgınız her skill icin size yakın olan hersey 32 fire damage alıyor

6) Orison of Healing [Healing Prayers] (5,1,2) Spell: Heal hızlı bir kerede 57 health.

7) Remove Hex [none] (5,2,5) Spell: ustunuzdeki hexi kaldırmak icin

8) Word of Healing [Healing Prayers] (5,1,4) Spell: her kullanısda 63 Heal for ve eğer 77 daha fazla heal eğer saglıgınız % 50 altına dusmusse bu bir elite skilldir

Evt umarim farminginize yardım eder dediğim gibi undergorunda su an acık bir giris var onu bulun kapıtılmadan ve saglam gitmeyi unutmayi mutlaka 3 mon 2 element ve 3 savascı benim en iyi gurubum bu orda
Mesaj tarihi:
güzel bi template gibi gözüküyor. bende 2. charımı E/Mo açmayı düşünüyorum PvE'de oldukça başarılılarmış oyunda da duymuştum :)[signature][hline] the legendary tamer of oldies..

Ivan Valiant, R/N @ GW
  • Yeni Oluştur...