musluk_contasi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 meraba.. ben de eski bir magic oyuncusuyum fakat gelin görün ki iyi oynayamıyorum pek... ben gelmek ısterım cumartesi ama gelince napıcam ne edicem bılmem cunku kımseyı tanmıyorum ve oraya gitsem kimseyı tanıyıp bulamam edemem korktum urktum napıcaımı sasırdım bir önerisi olan var mı acaba? ayrıca gelsem de drafta katılmam ama deck getiririm oynıcak olursa oynarım.. [Bu mesaj musluk_contasi tarafından 22 Şubat 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 musluk contasi kardes sen git orta dünyay cik üstkata illa elinde kartlar oynayan tipler görürsün. kimseyi bulamassan bu telefonu kaydet. ilker kardes birakmis bak numarasini. said: Her ihtimale karsi adim: Ilker Ender OCAK Telefonum: 0 533 359 81 78[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 saat 11 de orta dünyada olursan üst katın kapalı oldugunu görüceksin biz bu sırada aşşagı katta önümüze magic kartlarını açmış olucaz gel yanımıza zaten cogu kişi birbirini tanımıyo. Eger 11 de gelemezsen 12 gibi fln üst kat açılıyo oraya geçeriz. Bizden başka oynıyanda yok zaten o yüzden direk atla ben musluk contası diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Selam sargonnas, Mithat sabah gelince ilk haberi "bizim karsi odada ki eleman da cumartesi geliyormus" oldu :) Iyi ya sevindim valla. Ne cevherler varmis da yeni yeni birbirimizi buluyoruz. Bana draft casual oyun hepsi uyar. Hatta bende drafti tercih ederim. Zaten bu kadar kalabalik bir topluluk olursak elbet kimse bosta kalmaz oynayacak birilerini bulur. 2. olarak ta madem bu kadar kisi bir araya geliyoruz. Oturup turnuvalar ve Ankara'da magicin gelecegi ile ilgili radikal kararlar da alalim derim bu toplantida. 3. ve son olarak da saat eger 11:00 veya 11:30 gibi gelebilirseniz ki rica ediyorum gelin zira ben 11:00 de orada oluyorum sizler gelene kadar sıkıntıdan patlamayayım o saatte oralarda kimse olmuyor. Anlayacaginiz zaten bir kisi bulursaniz o magic oynuyordur :) Kafadan Gidin oturun yanına... Bir de sevgili musluk kardesim. Korkacak gerilecek bir sey yok. Hepimiz insaniz burada. Hepimiz magic oynamaya gelmisiz. Yenmek de var yenilmekte bilmek de var bilmeyip ogrenmekte. Uzulcek birsey yok. Eger bir araya gelip etkilesime girmezsek asla magic iyi bildigimiz bir hobimiz olamayacak. Sadece evde kartlarini sakladigimiz arada cikarip baktigimiz adini koyamadigimiz birsey olacak. Degil mi? Hadi cumartesi gorusmek uzere herkesle :) İlker Ender OCAK 0 533 359 81 78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yarım saat önce kalkıcam bu sefer bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilattor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 abi kusura bakmayın okuyamadım. benim cumartesi 11.00 de bitiyor. 5 dakikaya gelirim.[signature][hline]Don't be afraid in the dark and cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musluk_contasi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hehe hepinize cok tesekkurler... cumartesi 11de orda olucam, ben musluk contasiyim diye atlıcam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 13:10 falan gibi orada olucam bende.. Görüşmek üzere..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Toplandık 11 kişi falan, kamigawa draftımızı yaptık, trade yaptık sohbet ettik vs vs.. Çok eğlenceli geçti benim adıma, katılan herkeze teşekkür ederim..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi [Bu mesaj Obi_Wan tarafından 26 Şubat 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_sargonnas_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 simdi killik gibi olmasin da aslinda 13 kisiydik.erken ayrilmak zorunda kalanlar ve sonradan gelenleri de hesap edersek.ve hakikaten baya eglenceli oldu(drafta katilmayan biri olarak soyluyorum bunu).draft da buyuk bir cogunlugun ilk ya da ilklerinden biri oldugu icin egitici oldu diye dusunuyorum. devaminin gelmesi dilegiyle gorusmek uzere(ozellikle de aramizda bu sefer goremediklerimizle...).[signature][hline]SI.VM E.T A.V.VM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 herşey iyi güzeldide köşede camın kenarında bi arkadaş vardı esmer draft yaparken picklerde bi dakika bi dakika diye deli etti bizi adam, ömrümüzü yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Evet ya tam karşımda oturuyordu, hemde kısmen kartları tanıyordu yani. Ben ilkkez kamigawa ile oynadım, ilkkez kartları gördüm ama daha seri idim yane düşünün artık :P[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu arada draftı Mithat arkadaşımız 1 likle bitirdi, kendisini tebrik ediyorum. Gerçekten oyun vermedi adam. Ben ancak 4. olabildim, yanlız şunu da iyi anladım ki oyunu bilmek yetmiyor, kartları ve setin mantığını da bilmek gerekiyor. Neyse bir dahakine ilk 3e giricem işallah, azmettim :)[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bende sunu anladim ki insan rengine 3 boosterdan once karar vermeli. 3. boosteri kadar kırmızı siyah gidip de son boosterlarda 3 mystic restraints pick edip maviye donmemeli diye dusunuyorum. Gerci orkunu ilk oyunda bayagi yordum. :) Frostwielderi tap edip 1 damage vurmak nasip olmadı adama :) Neyse bundan sonra insallah daha nice oyunlarda gorusmek dilegiyle. Not: Mailing listi yarın kurup hepinize mesaj atacagim. Not 2: Kart alimlarini bu hafta cuma gunu gibi yapacagim. O zamana kadar mailing gruptan haberlesiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiritualized Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 selamlar herkese öncelikle ben de magic sever olduğumu izmirden geldiğimi ve burda cumartesi olan turnuvayı son anda duyduğumu açıklayım... Burdaki magic oyuncularının buluşmalarına mümkünse katılmak burdaki oyuncuları yakından tanımak isterim aslında fazladır bakamıyodum foruma ama bundan sonra bolca vaktim olur buluşmalar konusunda birileri beni aydınlatabilirse çok sevinirim....[signature][hline]Life is a game Game is a name Forget the name Play the game.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musluk_contasi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 cumartesileri orta dünya üst katta buluşuyoruz... en son 12 denmişti ama ben sonradan gittiğim için bu 12den emin diilim ama sen 12de oraya gidersen kesin birilerini bulursun gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Simdi arkadaslar onumuzde ki hafta icin aldıgımız kararı ben aciklayayim buradan; Bu hafta cumartesi 05.02.2005 de saat 16:00 da bulusacagiz Orta Dunya ust katta. Isteyen herkes davetlidir. Booster draft veya turnuva yapılmayacak fakat turnuva oncesi son tradeler ve casual oyun icin bulusacagiz. Bu kararı biraz gec aldigimiz icin (saat 19:00 civarı :) ) erken cikan arkadaslarimiz maalesef duyamadılar. İkinci bir mevzuda bir onceki mailimde belirttigim gibi ankaradamagic adı altinda bir grup kuracagim. Cogu arkadasin mail adreslerini alabildim ama yine bazi arkadaslarin mail adresleri bende yok. Eger onlarda bana bildirebilirlerse kendilerini de gruba davet edecegim. Paticik forumu 01.03.2005 itibarı ile kapanıyormus 10 gunlugune bu arada biz de grup uzerinden haberlesiriz arkadaslar. Haydi gorusmek uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ankara'da magic the gathering oyun kartları temin edilicek yerin tam adresini yazabilirmisiniz.Ankara'dan bir arkadaş cok merak ediyorda bu oyunu...[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Yüksel meydanına gidiyorsun, oradan yüksel caddesini buluyorsun, orada solda yüksel kırtasiye :D Anki cafe'nin yan tarafı, Atatürk Lisesinin karşısı oluyor aynı zamanda..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilattor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Oh be sonunda açıldı. İlker abi kusura bakmayın uzunca bir zaman gelemedim yazılılar vardı. Siz yine orta dünyada buluşuyor musunuz? Tarih saat belirtirseniz bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delraich Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaslar oncelikle herkese slm...ben magic i cok uzun sure oynadım ve lise 1 in basında bıraktım(yaklasık 4 sene once) su anda tekrar baslamak ve turnuvalara tekrar katılmak istiyorum...eskiden Tarık abi vardı kolejde (bilenler bilir) 10 rare ına maclar yapardık ama Tarık abi vermezdi çamura yatıp:)) özledim kısacası o günleri...eskisi gibi olmasada yine heyecanlanıyorum...bir de cok fazla deste cıktıgı icin yeni gelen kurallar ve ozellikler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...destemi kurduktan sonra(gerci destem var ama siz kabul etmezsiniz sanırım cunku turnuvalarda kullanılması kalkmıs destelerden buyuk ihtimalle artık--->en yenisi urza's legacy den sonra cıkan destenin kartlarıydı) birileriyle oynamak istiyorum takıldıgınız magic oynanan cafeler mekanlar varsa soylerseniz sevinirim....özel mesajdan ulasırsanız ayrıca memnun olurum...cunku hemen okumus olurum yazılarınızı....sagolun tesekkur ederim simdiden[signature][hline]In this life or next,i will have my vengeance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 wallaha buluşuluyosa bende gelmek isterim[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hakkaten ya buluşulsun. ben gidicem haziranın 10'unda filan. hala bi ankara buluşmasına gitmek nasip olmadı. oynasak şenlensek[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yokmu kalmadımı ankarada?[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kalmamış ankarada msgicçi. alem sus pus[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar