Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Magic

Obi_Wan

Öne çıkan mesajlar

Gelmek isteyen arkadaslar cumartesi 18-02-2005 saat 11:00 gibi Orta Dünya kafe ust kat arka oda da bulusalim.

Benim bir arkadsim ve orkun gelmeyi dusunuyor. Oturup konusacagiz, magic oynayip trade yapacagiz. Gelmek isteyenleri bekleriz.

Hadi gorusmek uzere. Gelmek isteyenler bir not birakirsa buraya iyi olur.

NOT: Boosterlari genelde yuksel caddesinde yuksel kirtasiyeden aliyoruz. Su anda mirrodin blok ve Champions of Kamigawa boosterlari satiliyor orada. Ayrica tournament packler ve preconstructed decklerde var. Tabi 8edi. da var dememe gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilattor insallah cok gec olmadan bu satirlari okuyosundur. Cunku yarin(19.02.2005) cumartesi sok bir kararla booster draft yapiyoruz. Saat 11:00 de Orta Dunya ust katta bulusuyoruz ve oradan yuksele gidip boosterlari alip oturup draftimizi yapiyoruz.

Ilattor senin galiba 14:00 da basliyor dershanen o zamana kadar kesinlikle bitmis olur. Yetistiririz seni dersaneye.

Hadi arkadaslar yarin gelecekler ile gorusmek uzere...

[Bu mesaj Stillwind tarafından 18 Şubat 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar dun draft yaptik. Toplam 3 kisi katildi ve 3 kisi ile yapılabilecek herhalde en eglenceli drafti yaptik. Ben katilan herkesin (orkun, ben (ilker) ve mithat) cok eglendigine inaniyorum ve bir suru de guzel kart edindik.

Ustelik turnuvamizin 1 booster odulu vardi birinciye. Sonuc onemli degil onemli olan onca vakit guzel zaman gecirmemizdi.

Ben 26.02.2005 cumartesi saat 11:30da (orkunun 11:00 de gelmesinin imkansiz oldugunu anladik :) ) yine toplanalim derim. Eger o gun yeterli kisi toplanirsa ve herkes draft yapmakta hem fikir olursa draftimizi yapariz. Yok eger draft yapmak istenilmezse oturur Multiplayer (free-for-all) oyun oynariz dagiliriz.

Bu arada OrtaDunya kafenin sahipleri ile konustuk ve o da turnuvalar duzenlemek ve magici tekrar canlandirmak istedigini soyledi. O yuzden eger katilim olursa bu cumartesi oturur konusur bir yandan da Ankara da duzenlenebilecek turnuva formatlarinin dusunuruz.

Mesela ben ilk olarak bir extended turnuva duzenlemenin mantikli olacagini dusunuyorum. Sonuc olarak Ankara'da magic oynayanlarin yeni kartlardan ve ozellikleirnden pek haberi yok. O yuzden bir extended turnuva ile magic oynayanlari bir araya getirip magic ruhunu atesleyip bir yandan da yeni kartlari tanitmayi hedeflemenin dogru olabilecegini dusunuyorum.

Boylelikle belki daha sonra booster draftlari ve constructed turnuvalari yayabiliriz. Sizler ne dusunursunuz bu konuda ve 26 subattaki draft hakkinda?
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba ankara magic gencligi.26 sinda yapmayi planladiginiz toplantiya benim ismimi de yazabilirsiniz.her ne kadar 11:30 bence biraz erken bir saat olsa da gelebilecegimi dusunuyorum.sanirim orta dunya cafeyi biliyorum ama bilmiyo olsam bile bulmak zor olmaz diye dusunuyorum.
yapacaginiz drafta ise buyuk ihtimal katilmayacagim ama extended formatina uygun oldugunu dusundugum bir destem var.isteyenlere karsi onunla oynayabilirim.
sonucta maksat orada toplanmak diye dusunuyorum ve hepinizle gorusmek uzere diyerek simdilik bitiriyorum.

ps:bu bulusmlari standard haline getirsek daha hos olucagini eklemeden edemiycem.mesela cumartesi aksamustleri orta dunya cafede bulusalim gibi bir seyden bahsediyorum.[signature][hline]SI.VM E.T A.V.VM
Sosyal ağlarda paylaş

Extended iyi fikir gerçektende. Ayrıca size bir haberimde var; eğer bu toplantıları düzenli hale getirebilir ve yetirli katılımı sağlayabilirsek resmi bir turnuva ayarlayabilme olanağımız var. Bu konuda gerekli yardımlara sahibim. Bize toplanmak kalıyor sadece :) Yanlız yine belirtmek istiyorum bir süre draftlara katılamam, ancak free takılırız derseniz seve seve gelirim. Bir sorunda saat meselesi. Dersim var yaw o saatte :D[signature][hline]There is no Emotion; There is peace
There is no ignorance; There is knowledge
There is no passion; There is serenity
There is no death; There is the Force

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu olayin devamli hale gelmesini elbette isterim ve zaten bunun icin ugrasiyorum.

Cumartesi gunu herkese uyacak bir saati belirleyelim. Eger aksam ustu daha uygun diyorsaniz saat 15:30 olsun o zaman.

Turnuva konusunda ben Orta Dunya ile de konustum onceki mesajimda belirttigim gibi. Turnuva icin yer problemimiz yok.

Ben katilmak isteyenler ile 3-4 kisi olursak her an booster draft yaparim ve bu hafta sonu yine katilim olursa yapalim derim. Ama olmazsa normal oyun oynariz.

O zaman 26-02-2005 cumartesi saat 15:30 Orta Dunya kafe ust kat arka sigara icilmeyen oda da toplanalim. Bu saat cogunluga uyuyor mu? Eger saat 11:30 da daha cok katilim olacaksa tekrar o saate alabiliriz.

Her ihtimale karsi adim: Ilker Ender OCAK
Telefonum: 0 533 359 81 78

[Bu mesaj Stillwind tarafından 21 Şubat 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada

mind eraser: Abi sen bizim cumartesi gunu Yuksel kirtasiye de gorup bu forumun ismini verdigimiz arkadassin galiba. Eger o degilsen kusura bakma da eger o isen cumartesi seni de bekliyoruz gel hem sana ogretir hemde seni bir kenarindan oyun ile tanistiririz. Bu arada cumartesi gordugumuz kisi degilsen de elbette bekliyoruz yanlis anlasilma olmasin :)

Sidd: Benim bastan beri istedigim noktaya parmak basmissin. Bende toplanip toptan booster almak istiyordum. Hatta gecen hafta Betrayers of Kamigawa box getirtecektim de Gereklide kalmamis. Gerekli ile konustum kutuyu 240a birakiyor. Booster 3 adet 20ye geliyor anlayacagin. Eger kutu almak isteyen olursa ben ortak olarak varim. Eger yoksa ben kendim alacagim tekrar Betrayers of Kamigawa geldiginde. Bu arada Sidd seni de bekliyoruz 26 sinda.

Archos: Umarim bir sorun cikmaz sen de katilirsin 26 sinda ki bulusmaya. Ne yapacagimizi artik orada karar veririz. Bir araya gelelim de gerisi kolay.

[Bu mesaj Stillwind tarafından 21 Şubat 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 15:30 da çok geç oldu bu sefer. Benim 13:00 da dersim bitiyor, sonra o saate kadar ne yapacağım? :D[signature][hline]There is no Emotion; There is peace

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa magic için en uygun gün cuma akşamıdır hem hafta sonu geldigi için zaman sıkıntısı olmaz hemde cumartesi ve pazar boş kalır 26 sında ilk defa gelicek arkaşlar ortamı görmeleri açısından eski yeni farketmez destelerini ve kartlarını getirirlerse hem trade hem maç yaparız. Özellikle eski kartlarınızla ben ilgilenebilirim yenilere ilker bakıyo :) . Obi wan ı tatmin etmek imkansız oldugu için cumartesi 11 geçerlidir şu an için çünkü 5 kişiye fln bu saat uyuyo
Sosyal ağlarda paylaş

Yok tatmin olayı değil de saat 10:00-13:00 arası dersim var kızılayda. Sonrasında zaten boşum ama 11 de başlarsanız ben yetişemiyorum. O bakımdan yine de siz bilirsiniz tabi..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ozmn bende şöyle bir uğrar isteyenle free takılır deckimi denerim.. Ama söylimm deckim tam bir curcuna. Extended mı dersin T1.5 mu dersin ne ararsan var :D[signature][hline]There is no Emotion; There is peace

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

E Tamam o zaman, herkes anlastigina ve mutlu olduguna gore 26.02.2005 cumartesi saat 11:00-11:30 arasi Orta dunya kafede bulusuyoruz.

O saatlerde henuz ust kat acilmadigi icin alt katta oturuyoruz. Ne yapacagimiza ve duzenli toplanti zamanimiza karar veriyoruz. Oyunlar oynuyoruz sarkilar soyluyoruz :)

Bilmeyenlere elimizden geldigince oyun ile ilgili ayrintili bilgi vermeye calisiyoruz.

Hepiniz ile gorusmek uzere

Ilker Ender OCAK
0533 359 81 78

[Bu mesaj Stillwind tarafından 21 Şubat 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İLker ben gelmeden kaybolma biliyorsun deck düzenlememe yardım edeceksin,sözün var ;)[signature][hline]There is no Emotion; There is peace

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

gencler o zaman soyle yapalim;26'si cumartesi gunu gelebilecek olan herkes gelecegi saati yazsin buraya.eger su ya da bu sebeple gec katilmak isteyenler olursa onlari da bekleriz boylelikle(bekleyebilenler bekler en azindan).
bana mesela 13:00'dan sonra daha uygun olacakti ama madem 11:00'da basliyorsunuz bulusmaya,buyuk bir terslik olmazsa ben ve foruma da yazan bir arkadasim(nick'inden emin degilim :)) orta dunya'da olmaya calisicaz.orada gorusmek uzere...[signature][hline]SI.VM E.T A.V.VM
Sosyal ağlarda paylaş

Artık nickinden eminsin :)
Çok büyük bir sorun olmazsa Sargonnas'la orada olurum...[signature][hline]Suskunluk

[Bu mesaj Archos tarafından 21 Şubat 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Archos tarafından 21 Şubat 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...