Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Magic

Obi_Wan

Öne çıkan mesajlar

Ben büyük ihtimal geliyorum ama sanırım yanlız katılmak zorunda kalıcam. Arkadaşlardan hiçbiri ankaraya gelmedi bu hafta :( Pazartesi yine çok önemli bir sınav var aslında ama neyse. Saat 4 geç olmuş yaw, o saatten sonra draft çok zaman alır gibi geldi, ne yapmak niyetindesiniz? Ona göre geleyim, psikolojimi hazırlayayım :P[signature][hline]There is no Emotion; There is peace
There is no ignorance; There is knowledge
There is no passion; There is serenity
There is no death; There is the Force

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

Valla once bu hafta oturup tanısalim falan diye konusmustuk.
İlk haftadan draft yapamayız diye dusunduk ama eger 8 kisi toplanırda herkes draft yapalim hadi derse ben hoplaya ziplaya kabul ederim.

Zaten draft dedigimiz olay en fazla 2 saat surer daha uzun surmez. Eger yapmak istenirse gider. Yuksel den alir boosterlari oturur yapariz. Oraya varinca kararlastiririz. Ama draft yapılmazsa da herkes kendi hazirladigi decki getirsin onlarla kapisiriz.

Sen kartlari getir sana deck kuracaz Obi-Wan.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde yeni kartlar konusunda bilgim yok, derdim varolan kartlarımdan düzgün bir deck kurabilmek :P Ayrıca o saat bana biraz geç, malum baya bi uzakta oturuyorum.. Draftında 2 saatte biteceğini pek sanmıyorum, kimler biliyor draft yapmayı o bile şüpheli. Ben 1 kere mirrodin block draft oynadım o kadar mesela :D[signature][hline]There is no Emotion; There is peace

Obi-Wan "Ben" KENOBi

[Bu mesaj Obi_Wan tarafından 11 Şubat 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten ilginç bir buluşma oldu.

Orkun ile Barış gelebildiler sadece. Keşke daha fazla katılım olsaydı. Gelenler ile aldıgımız karar en kısa zamanda bir booster draft yapmak yonunde.

Tabi katılımcı sayısı cok onemli bir unsur. Eger draft yapmak isteyen olursa buraya mesaj bıraksın.

Ilk drafti 8 kisi, kisi basi 22.500.000 liradan yaparsak birinciye 2 booster ikinciye 1 booster odullu bir turnuva yapabiliriz. Bu parayı veren herkesin zaten 3 boosteri olacak. Uzerine birinciye ve ikinciye bu odulleri dagitabilecegiz.

Onemli Not: Zaten Ankara da boosterin tanesi bugun itibari ile 7.500.000 ve 3 booster 22.500.000 ediyor.

Boyle dusunuldugunde 26-02-2005 Cumartesi saat 11:00 de Orta Dunya kafe ust katta kimler magic boosterina katılır.

Siz katılacaklari soyledikce ben asagidaki listeyi yenilerim 8 kisi olunca kesinlestirmis oluruz.
1. StillWind
2. StillWind'in arkadasi :)
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Yanliz arkadaslar bu olayi ciddi ye almamiz gerekiyor. Ben eger booster draft yapmaya karar verirsek 36 lik toptan bir kutu alacagim. Katılırım diyip de gelmeyen olursa bana patlar ve gelmeyen kiside ahimi alir ona gore :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar hadi ama,
Naza mı cekiyorsunuz kendinizi :)

Bir onceki mesaj da bahsi gecen drafta katılmamanız icin iki neden olabilir. 1. Benim o mesaji attigim zaman itibarı ile magic oynamayı bıraktınız. 2. Evinizden kalkip toplu sosyal bir faaliyete katilamayacak kadar tembelsiniz.

Tabi yada mesaji henuz okumadınız da var. Orkun ve Baris sizlerin de adinizi yazayim mi? Bulustugumuz da katılacaginizi soylemistiniz ama ben yine de bir onay almak istiyorum sizden. Fiyat yer tarih vs. uygun mu?

Bir de bir onceki mesajda belirtmemisim. Betrayers Of Kamigawa drafti olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi 13den önce dersim var, ikincisi param kalmadı, üçüncüsü Kamigawa hakkında hiç bilgim yok :D Bu mazeretler nasıl?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Sosyal ağlarda paylaş

1. ve 3. mazeretler pek mazeret sınıfında degil. Ama 2. sine diyecek birseyim yok elbette.

Siz bilirsiniz arkadaslar ben kimseyi zorlamiyorum oynayalim diye. Ama oynarsak iyi olurdu. Zaten Betrayers of Kamigawa boosteri su anda Turkiye de kalmamis. 1-2 hafta icinde gelecekmis.

Orkunun dedigi gibi magic oynamak icin toplanabiliriz ama siz bilirsiniz. Bu arada bu pazar benim isim var, cumartesi bana daha uygun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...