orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 üst katta dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Benim icin farketmez ust kat olsun. Benim telefon numaramdan geldiginizde beni arayabilirsiniz. Birbirimizi bulamazsak oyle haberlesiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 haftaya pazar bende gelirim. hatta bu hafta pazar yapmamanız daha ii olmuş çünkü gelemezdim. bu arada uzun süredir giremiom nete baştan fikrimi belirtmediim için kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ah be dostlar ben ankarada degilimki 2 3 hafta kaldim ankta o sirada keske yazsaydiniz siz ama bulusun en kisa zamanda gelcem geri aranizda olcam[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende geliyorum canlarım saat 4te ortadünya cafede o zaman[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tamamdır arkadaslar. Hic bir degisiklik yok. Pazar gunu saat 16:00 da Orta Dunya kafede toplanıyoruz. Gorusmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben büyük ihtimal geliyorum ama sanırım yanlız katılmak zorunda kalıcam. Arkadaşlardan hiçbiri ankaraya gelmedi bu hafta :( Pazartesi yine çok önemli bir sınav var aslında ama neyse. Saat 4 geç olmuş yaw, o saatten sonra draft çok zaman alır gibi geldi, ne yapmak niyetindesiniz? Ona göre geleyim, psikolojimi hazırlayayım :P[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Valla once bu hafta oturup tanısalim falan diye konusmustuk. İlk haftadan draft yapamayız diye dusunduk ama eger 8 kisi toplanırda herkes draft yapalim hadi derse ben hoplaya ziplaya kabul ederim. Zaten draft dedigimiz olay en fazla 2 saat surer daha uzun surmez. Eger yapmak istenirse gider. Yuksel den alir boosterlari oturur yapariz. Oraya varinca kararlastiririz. Ama draft yapılmazsa da herkes kendi hazirladigi decki getirsin onlarla kapisiriz. Sen kartlari getir sana deck kuracaz Obi-Wan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben kesin geliyorum valla ben draft yaparım yapmasınada yeni kartları dogru durust bilmiyorum yani hepsini tek tek oku fln ölüm olur sizin için ama eski deckimi alırım yanıma gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Benimde yeni kartlar konusunda bilgim yok, derdim varolan kartlarımdan düzgün bir deck kurabilmek :P Ayrıca o saat bana biraz geç, malum baya bi uzakta oturuyorum.. Draftında 2 saatte biteceğini pek sanmıyorum, kimler biliyor draft yapmayı o bile şüpheli. Ben 1 kere mirrodin block draft oynadım o kadar mesela :D[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi [Bu mesaj Obi_Wan tarafından 11 Şubat 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu hafta herkes deckiyle bi gelsin sorsa bakalim bence draft isine. zaten 4 gec bi saat[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iyi bari bayagı kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bayagı kişi lafta varmış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Gerçekten ilginç bir buluşma oldu. Orkun ile Barış gelebildiler sadece. Keşke daha fazla katılım olsaydı. Gelenler ile aldıgımız karar en kısa zamanda bir booster draft yapmak yonunde. Tabi katılımcı sayısı cok onemli bir unsur. Eger draft yapmak isteyen olursa buraya mesaj bıraksın. Ilk drafti 8 kisi, kisi basi 22.500.000 liradan yaparsak birinciye 2 booster ikinciye 1 booster odullu bir turnuva yapabiliriz. Bu parayı veren herkesin zaten 3 boosteri olacak. Uzerine birinciye ve ikinciye bu odulleri dagitabilecegiz. Onemli Not: Zaten Ankara da boosterin tanesi bugun itibari ile 7.500.000 ve 3 booster 22.500.000 ediyor. Boyle dusunuldugunde 26-02-2005 Cumartesi saat 11:00 de Orta Dunya kafe ust katta kimler magic boosterina katılır. Siz katılacaklari soyledikce ben asagidaki listeyi yenilerim 8 kisi olunca kesinlestirmis oluruz. 1. StillWind 2. StillWind'in arkadasi :) 3. 4. 5. 6. 7. 8. Yanliz arkadaslar bu olayi ciddi ye almamiz gerekiyor. Ben eger booster draft yapmaya karar verirsek 36 lik toptan bir kutu alacagim. Katılırım diyip de gelmeyen olursa bana patlar ve gelmeyen kiside ahimi alir ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaslar hadi ama, Naza mı cekiyorsunuz kendinizi :) Bir onceki mesaj da bahsi gecen drafta katılmamanız icin iki neden olabilir. 1. Benim o mesaji attigim zaman itibarı ile magic oynamayı bıraktınız. 2. Evinizden kalkip toplu sosyal bir faaliyete katilamayacak kadar tembelsiniz. Tabi yada mesaji henuz okumadınız da var. Orkun ve Baris sizlerin de adinizi yazayim mi? Bulustugumuz da katılacaginizi soylemistiniz ama ben yine de bir onay almak istiyorum sizden. Fiyat yer tarih vs. uygun mu? Bir de bir onceki mesajda belirtmemisim. Betrayers Of Kamigawa drafti olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilattor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi ben barış ben gelirim de draft ne kadar sürer? bide sen demiştin ya istanbuldan 20.000.000 a 3 booster getiririm diye. o iş ne oldu?[signature][hline]Don't be afraid in the dark and cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Oyle zaten 3 boosteri 20.000.000 a alabilecegiz. Ama odullu turnuva nin odulleri de o arada ki fark ile olacak. Yani herkes normal booster fiyati verecek odullu turnuva yapacagiz bu sekilde... Draft listesi: 1. StillWind 2. StillWindin arkadasi 3. Illator 4. 5. 6. 7. 8. Gelsin katılımcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Her türlü fiyat ve her türlü gün bana uyar. Ama sanmıyorum o kadar kişinin gelicegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Durun bakalım belki gelen olur bekleyelim onumuzdeki haftaya kadar artik kac kisi gelirse o kadar insan yaparız. Draft Listesi: 1. StillWind 2. StillWindin arkadasi 3. Ilattor 4. Orkun97 5. 6. 7. 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Birincisi 13den önce dersim var, ikincisi param kalmadı, üçüncüsü Kamigawa hakkında hiç bilgim yok :D Bu mazeretler nasıl?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilattor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 abi draft ne kadar surer? yani 3 saatten fazla surerse gelemem dersim var da[signature][hline]Don't be afraid in the dark and cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Abi benimde bi bilgim yok kamigavayla ilgili ama zaten cogu kişi amatör yani yavaş yavaş okuya okuya seceriz kartları en kotu bu pazar magic oynmak ve buluşmak için sözleşelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stillwind Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 1. ve 3. mazeretler pek mazeret sınıfında degil. Ama 2. sine diyecek birseyim yok elbette. Siz bilirsiniz arkadaslar ben kimseyi zorlamiyorum oynayalim diye. Ama oynarsak iyi olurdu. Zaten Betrayers of Kamigawa boosteri su anda Turkiye de kalmamis. 1-2 hafta icinde gelecekmis. Orkunun dedigi gibi magic oynamak icin toplanabiliriz ama siz bilirsiniz. Bu arada bu pazar benim isim var, cumartesi bana daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Listeye beni de eklerseniz sevinirim. Ancak kısa bir süredir Ankara'da bulunuyorum. Ne şekilde, nereden booster edinileceği meselesini kesinleştirebilir misiniz?[signature][hline]Suskunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 o konu kolay eger yarın 11 gibi işin yoksa ortaadünyaya gel tanışalım deckin varsa getir kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar